Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 7 октомври - Денят на Меркурий

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Сряда, 7 октомври - Денят на Меркурий – избягвайте пътувания и закупуване на техника, особено на електроника, компютри, телевизори.


Сутринта от 7.27 часа до 8.25 часа ще усетите в себе си изнервеност, ще ви измъчват негативни мисли. Опитайте се да медитирате, да се успокоите, не бързайте за никъде и избягвайте да пътувате, тъй като са възможни аварийни ситуации. Подходящо време да прекарате време с партньора и семейството си, да поговорите, да обмените нестандартни идеи.

От 8.25 часа до 9.23 часа - подходящо време за бизнеса на търговците на хранителни продукти, за разширяване услугите на застрахователите, на финансовите и банковите консултанти. Добро време за решаване на наследствени дела. Добре ще ви вървят преговори за чуждестранни инвестиции. Не играйте хазарт, не харчете средствата си за забавления. Внимателно проверявайте всички документи, които ви дават или подписвате, за да не ви излъжат или сами да се подведете.

От 9.23 часа до 10.21 часа - периодът не е благоприятен за пътувания, ремонти ,строителство, записване на второ висше образование, както и за подписване на договори, особено ако са свързани с повишение или лидерска позиция. Тези, които имат проблеми като високо кръвно, да запазят спокойствие, защото са възможни проблеми. Този период е травматичен и са възможни злополуки, свързани с травми на гръбначния стълб, със счупване на зъби или челюст. Избягвайте планови операции - особено ако са свързани с главата, костите и ставите.

От 10.21 часа до 11.19 часа – в този промеждутък е забранено да мислите за кариерно развитие и пари. Не обсъждайте финансови въпроси с подчинените и служителите си, защото е твърде вероятно да срещнете неразбиране или да изпаднете в конфликтна ситуация.Подходящо време за занимания с деца, изкуство, срещи в групи за духовни практики. Ако развивате бизнес с алкохол, сега е времето да разширите клиентската си мрежа.

От 11.17 часа до 12.15 часа - този час е подходящ за реализиране на печалби от земеделска продукция, животновъдство, здравословни екологични храни. Добър период за започване на продължителни диети и за всякакви дейности, свързани с имоти и земя. Особено напрегнат ще е часът за Овни (в края на зодията), както и за Везни, родени към 10 октомври. Те не трябва да се сърдят на приятелите си и децата, както и не трябва да отлагат осъществяването на мечтите си за друг период.

От 12.15 часа до 13.13 часа – не подписвайте договори и не се явявайте на изпити. Ако ви се налага покупка на имот, внимателно прегледайте всички документи, тъй като са възможни подводни камъни и заблуди. Времето е подходящо за срещи с различни консултанти в сферата на търговията, огледи на имоти, адвокатски консултации. Събирайте мнения и взимайте съвети, които по-късно ще ви бъдат от полза.

От 13.13 часа до 14.11 часа - добро време за визуализация на дизайнерски решения, за избор на рекрамни материали, за изработване на нестандартни лога и макети. Добре е да свършите в този час дейности, които носят радост за сетивата ви -особено ако те са споделени с приятели. Ако в този промеждутък се консултирате с астролози, те могат да ви помогнат да подредите мислите си и да намерите отговор на въпроси, свързани с материализирането на вашите желания.

От 14.11 часа до 15.09 часа – в този промеждутък може да сте изправен пред важен избор – дали да приемете да работите за постоянно от вкъщи или в офис. Може да ви се наложи да вземете нестандартни решения, свързани с работата. Избягвайте да работите на компютър, тъй като може интернет връзката да прекъсне, може да загубите ценни файлове или да ви се случат някакви непредвидени ситуации, които да ви изкарат от равновесие. Подходящ час за изясняване на дела, свързани с наследство, делби и битови проблеми.

От 15.09 часа до16.07 часа – добро време за дейности, свързани с услуги за деца. Ако бизнесът ви е свързан със занимални, увеселителни детски центрове, то това е време, в което ще постигнете успешно реализиране на намеренията си. Този час е подходящ и за спортни занимания, за избор на зала за тренировки или инструктор. Ако трябва да решавате някакви казуси с приятели и партньори, този промеждутък също е благоприятен - особено ако това се случи на ваш терен.

От 16.08 часа до 17.06 часа - избягвайте посещения при лекар, в болници, в санаториуми, в затвори и във всякакви институции, където хората са поставени в изолация. Не позволявайте в този промеждутък да ви се извършват никакви оперативни намеси. Това време е много подходящо за дейността на детективски агенции, застрахователи и служби, които се занимават с охрана, ред и сигурност.

От 17.04 часа до 18.02 часа – време за оперативки, съвети и събирания на служителите. Ако трябва да поставите правила или да разберете важна информация, свързана с работата, времето е много подходящо за това. Избягвайте да подписвате договори. Периодът е благоприятен и за социални дейности, за срещи с бизнес партньори или срещи навън, където да представите дейността си.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във