Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 6 октомври – Хармония и борбен дух


Сряда, 6 октомври – Хармония и борбен дух


Тази сряда наблюдаваме Новолуние във Везни, което означава, че небесните тела - Слънцето и Луната - са разположени по-близо едно до друго от обикновено. Те са в така наречената връзка на хармонията, дружелюбието и баланса.

Освен това и Марс в момента е във Везни и също образува връзка с Луната и Слънцето.

Взаимодействието между Луна-Марс ви прави нетърпеливи, раздразнителни и често може да доведе до импулсивни емоционални изблици. Друг ефект от това разположение на звездите е, че мъжкият пол ще се чувства привлечен от самоуверени и смели жени.

Връзката Слънце-Марс провокира боен дух и решително поведение – много добри предпоставки за стартиране на нов проект.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще предлагат оригинални идеи, ще мислят твърде абстрактно. Ще имат успех, ако инвестират в проекти, свързани с изкуство.

Телците ще са като магнит за бизнес партньори, постигнали много по-високи резултати от тяхната компания, които обаче са привлечени от техните умения да подбират, привличат и мотивират най-добрите кадри.

Близнаците може да са меланхолични и ревниви особено що се отнася до разработването на нови инициативи – ще държат, след като те са дали идеята, те да я осъществят и никой друг да не им се меси.

Раците ще се радват на активно въображение, съпричастност и отличен усет за инвестиране в успешни дългосрочни проекти. Ще вложат цялата си енергия и упоритост, за да осъществят желанията си и ще се проявят като лидери.

Лъвовете е препоръчително да владеят нервите си – да не избухват, а да се отдадат на заслужена почивка с хубава музика, водни процедури, вкусни и изискани ястия.

Девите ще имат желание да пътуват с цел събиране на опит за нови бизнес проекти. Препоръчително е да си записват всяка идея, която им хрумне, и да я предложат на шефовете или на подчинените си.

Везните ще са особено словоохотливи – ще дават идеи и предложения на всички около тях. Ако работят в сферата на транспорта, е добре да са наясно, че предложенията им са изключително ценни. Препоръчително е изобщо да не се засягат, ако никой не обръща внимание на идеите им. Ще дойде и тяхното време и ще са добре възнаградени.

На Скорпионите ще им се наложи да употребят сила – и физическа, ако са в сферата на охранителния бизнес, и умствена, ако са възпитатели и обучители. Важният урок, който ще научат днес, е, че невинаги могат да спечелят, но поражението е сигурен начин да помъдреят, да се амбицират и след известно време да постигнат завиден успех.

Стрелците ще се чувстват разочаровани, тъй като днес няма да могат да намерят решение на наболели и тормозещи ги проблеми. Добре е да инвестират повече време в решаването им.

За Козирозите денят обещава много предизвикателства – особено ако работят в сферата на финансите, всички ще искат да се конкурират с тях. Но всяка конкуренция е добре дошла за бизнеса им.

Водолеите е добре да се придържат стриктно към приоритетите си. Причината - днес няма да са особено ентусиазирани и прагматични в работата си и това няма да се отрази особено добре на предстоящите им важни срещи.

Рибите ще отдават голямо значение на мнението на околните. Това е добре, тъй като им предстои да осъществят сериозни бизнес контакти, полезни за бъдещото развитие на компанията им.

Facebook logo
Бъдете с нас и във