Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 6 юли – Не се надценявайте


Сряда, 6 юли – Не се надценявайте


Сряда е денят на Меркурий - денят, в който начинът ви на мислене, а след това действията ви играят съществена роля. Днес ъгълът между орбитите на Луната и Юпитер е 180 градуса.

Двете небесни тела са разположени в опозиция едно спрямо друго. Бъдете внимателни, тъй като при опозиция Юпитер въздейства отрицателно – има риск да постъпвате неадекватно, без чувство за мярка и баланс.

Възможно е да бъдете невъздържани, дори арогантни. Внимавайте – не се надценявайте. Вашата прекалена самоувереност може да ви изиграе лоша шега – особено ако сте шеф в голяма компания или заемате важен ръководен пост. Бъдете по-скромни и смирени и ще постигнете много повече, отколкото сте предполагали.

Представителите на отделните зодии нека да имат предвид:

Овни, каквото и да се случи, не забравяйте да доведете всяка задача до нейния финал. Добре преценете физическите си и умствени възможности и ако не сте уверени в себе си, по-добре изобщо не се захващайте.

Телци, днес не подценявайте никакви слухове, които се разпространяват за вашата скромна персона. Слухът е много полезен източник на информация – ако е неверен, не се мъчете да го опровергавате – разпространете нов, който да обезсили първия и да не вреди на имиджа ви.

Близнаци, днес най-накрая ще можете да намерите решението на трудна бизнес сделка, която ви е тормозила от доста време насам. Ще откриете и плюсовете на рутината.

Раци, не позволявайте на другите ви колеги да просперират за ваша сметка. Бъдете реалисти, не гледайте на света през розови очила. Днес ще получите много изгодни оферти за компанията си – приемете ги, дори и да ви се наложи да работите извънредно. Резултатът ще надмине очакванията ви.

Лъвове, ако искате да избегнете тежки сблъсъци с конкурентите, контролирайте естествената си суета и прекалената си самоувереност. Що се отнася до успехите в професионалната ви област, днес няма да имате равни, защото сте отлични стратези.

Деви, днес прекарайте повече време със семейството си. Дори ако в работата ви организират парти, звездите ви препоръчват силно да се приберете у дома – ще имате и други поводи да купонясвате с колегите и бизнес партньорите си.

Везни, днес ще сте по-бавни и пасивни от обикновено. Опитайте се да разберете къде отиде цялата ви енергия, може би трябва да преразгледате графика си и да отделите повече време за сън.

Скорпиони, колкото и днес да се разочаровате от работната атмосфера – от колегите и началниците – не бързайте да напускате. Днес всички са пили супер кисел лимон за закуска, така че бъдете снизходителни и вечерта си направете коктейл – сангрия с лимон и портокал.

Стрелци, днес ще имате успех, ако инвестирате в обучения и професионални квалификации. Превърнете самоусъвършенстването си в норма на живот.

Козирози, днес ще се чудите какво да приложите спрямо бизнес партньорите си – морков или тояга. Все пак боят с пръчки е най-ефективното средство за обучение на глупавите, но вие определено не сте заобиколени от такива хора. Така че, ако не ви слушат, вината е във вас.

Водолеи, предстоят ви важни решения за бизнеса. Не се връщайте назад в миналото, тъй като това няма да ви доведе до добри резултати. Ще ви лиши от оригиналност и ще ви направи неконкурентоспособни.

Риби, започнете деня с откровен и сърдечен разговор с колегите си – така ще разберете важни неща, които ще ви помогнат да се справите с неочаквани спънки в работата ви.

Facebook logo
Бъдете с нас и във