Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 5 януари - Венера и Юпитер изострят чувствителността


Сряда, 5 януари - Венера и Юпитер изострят чувствителността


Тази сряда, както в четвъртък и петък, разположението на Венера спрямо Нептун ще ни въздейства по особен начин. Ще се чувстваме вдъхновени за подвизи, както и ще бъдем с повишена чувствителност.

За едни тя би имала положителен ефект – най-накрая да си признаят чувствата към обекта на своя интерес, но при други - ще придизвика плач и скърцане със зъби. Вторите биха били по-малка група, ако искрено се влюбят дори и повторно.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните днес няма да успеят да се справят сами с всички натрупали се проблеми, затова нека се обърнат за помощ към приятели. Те непременно ще им подскажат какво и как да направят, включително и по въпроси, засягащи професионалното им израстване и в по-дългосрочен план –повишаването на заплатата им.

Телците е добре да се замислят - започнали са твърде до късно да се заседяват в офиса? Надяват се на похвала от началството? По-скоро твърде много ще се преуморят и няма да направят нищо от това, което на свежа глава бихте могли да свършат през деня. Освен това, въпреки престараването, няма да им увеличат заплатата.

На Близнаците днес им предстои дълго и упорито да се сражават с прояви на предразсъдъци в средата им. Това е продължителна война, но днес ще могат да постигнат значителен напредък, ако, разбира се, са готови да разчупят закостенели стереотипи.

За Раците е важно да имат предвид: Каквото и да се случи днес, не губете самообладание и хладнокръвие. Увереността ви в себе си и трезвият ви поглед върху най-критичната ситуация са вашият ключ към успеха. Не повишавайте глас и се владейте дори в момент на силно емоционално напрежение.

При Лъвовете днес в работна обстановка може да възникне нетривиална ситуация, която да ги смути  и дори да ги извади от равновесие  за известно време. Но не си струва прекалено да зациклят върху станалото. Съветът ни е  - затворете очи, пребройте до десет и смело влизайте в бой.

Деви, днес бъдете щедри на похвали - особено, когато става въпрос за подчинените ви. Не бива да забравяте, че никоя добре свършена работа не бива да остава без поощрение. Старайте се да не скривате недоволството си, ако според вас нещо не е, както трябва – по-добре е грешките да се поправят веднага.

Везните е добре да отчетат, че нереалистичната оценка на случващото се днес може сериозно да ги подведе. Затова, скъпи Везни, се постарайте да прехвърлите тази трудна задача върху нечии надеждни плещи, а вие се заемете да въведете ред в собствените си дела – в това звездите ви гарантират успех.

Скорпиони, днес всички, сякаш нарочно, ще се опитат да ви вбесят с непределеност и неясни формулировки по обсъждания въпрос. На важните събирания поискайте от подчинените си ясен план за действие, а не мъгляви разсъждения по темата. А пример бъдете самите вие.

Стрелци, ако искате всичко да е направено добре, правете го сами. Днес едва ли ще видите някого да действа така, сякаш добре е осмислил задачата си, така че този път ще бъде по-лесно да излезете с вече готово предложение, с което околните волю-неволю ще трябва да се съгласят.

На Козирозите днес ще им представят убедителна причина да отложат работата си. Но съветът ни е - не се хващайте – това е провокация. Дори ако изглежда напълно невинно и не се очакват проблеми, утре непременно ще последват някакви неприятности. Най-малкото – ще се наложи да свършите работата наведнъж - за два дни, което също е неприятно.

Водолеи, днес не бива прекалено да се увличате в  професионално самоусъвършенстване. С това може да се заемете другата седмица, а сега най-важното е да изпълните огромното количество задачи, които са ви се натрупали – няма да е толкова лесно да се оправите с тази рутина.

Рибите е добре да имат предвид, че днес колегите им ще поискат по някакъв начин да се пошегуват с тях, което може да им създаде проблеми при изпълнението на непосредствените им задължения. Важно е да се постараят да  направят всичко възможно да попречат на дребни неща да ги извадят от обичайния им ритъм.

Facebook logo
Бъдете с нас и във