Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 4 ноември - Подходящо време за консултации с адвокати, счетоводители и застрахователи

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 4 ноември - Подходящо време за консултации с адвокати, счетоводители и застрахователи.


Денят се управлява от Меркурий, който тръгва напред. Това е подходящо време за консултации с адвокати, счетоводители и застрахователи. Макар че днес Меркурий тръгва напред, не бързайте да подписвате договори и да започвате нови бизнеси и дейности. Все още Луната е намаляваща, а Марс, който е свързан с новия бизнес, е ретрораден. Днес денят ще е много емоционален, изпълнен със силни чувства. Времето е подходящо за организиране на изложби, концерти, търговия с картини и произведения на изкуството. Особено подходящ ден е, ако се занимавате с медитативни и окултни практики, както и ако имате намерение да посещавате църкви и манастири. Избягвайте да купувате имоти, както и да извършвате дела, свързани с държавната администрация.

Днес е особено важно да слушате интуицията си, а ако сте под голямо напрежение, е добре да слушате релаксираща музика.

Сряда е ден, в който ще трябва да проявите много повече воля и независимост при реализирането на плановете си за деня. Ако започнете да слушате твърде много други хора, ще се объркате и ще трябва да платите немалка цена - хаос и невъзможност да отговорите на очакванията си. Много е важно да не си позволявате да бъдете зависими от други хора - не и днес! В сряда вашата сила ще бъде вашата собствена амбиция, а най-големият ви враг ще бъде мързелът или страхът. Днес ще очаквате разговор или развитие на събитие, свързано с жена, родена под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв асцендент. Не разчитайте на обещания, защото днес е важно да запазите независимост и самостоятелност в действията си. Домашните или семейните ви проблеми ще се нуждаят от нов подход за намиране на решение. Денят носи новини от други градове или държави, които може да са важни за личния ви живот, а може и да са от обществено значение.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате за какво да се притеснявате. Причините за това ще бъдат свързани главно с вашите очаквания, чиято реализация се забавя или за които нямате информация. Днес във вашите действия не разчитайте на хора, които живеят извън вашия район. Това ще бъде благоприятен ден за пазаруване и покупки за дома. Днес бягайте от разпалващи се конфликти както във вашия дом, така и извън него.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще бъдете натоварени с различни задачи, свързани със семейството или работата ви. Добре е, че ще имате достатъчно енергия и ресурси, за да ги реализирате. Сряда е ден, в който е вероятно да получите пари в семейството или чрез работата си. Този ден ще бъде запомнен с неочаквани срещи и събития.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, за вас определено сряда ще бъде денят на силни контрасти и неочаквани ситуации. Днес не е нужно да провокирате съдбата с различни прибързани действия от ваша страна. Ако днес си позволите да участвате в конфликт, бъдете готови за неприятни последици. В същото време този ден ще бъде благоприятен за пътуване, особено ако е свързано с важна цел или задача. Денят ще изненада мнозина с неочаквани пари или финансови новини.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде емоционален ден за вас, в който ще ви бъде трудно да слушате разума и да действате практично. Импулсивните действия ще създадат объркване или напрежение в ежедневието ви. Ще ви е трудно да контролирате собствените си желания - да направите нещо, да отидете някъде или да се срещнете с някого. Новините, които ще научите през този ден, ще бъдат интересни и полезни за вас. Но могат да се случат неща, които ще ви озадачат, защото ще дойдат от неочаквано място или човек.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във