Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 3 ноември - Чувство за щастие и малки ползи


Сряда, 3 ноември - Чувство за щастие и малки ползи


Благодарение на обстоятелството, че Луната е в тригон с Юпитер, тази сряда очаквайте подаръци от съдбата. Това не означава, че всеки ще получи ново Ferrari. По-скоро ще е свързано с изпитването на радост от добре свършената работа и приятни емоции с близки хора.

Тригонът между Луната и Юпитер може да се отрази като увеличаване на малките ползи, като благоприятен развой на труден разговор с началници и висшестоящи; публично признание за дългогодишна работа. Всичко това ще ви направи много щастливи.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните е добре да бъдат много прагматични, когато взимат решения по отношение на финансовите въпроси. Може да получат добри новини за кариерното си развитие.

Телците днес ще чувстват как птичето на късмета е кацнало на рамото им. Ако са инвестирали на фондовия пазар, днес могат да се насладят на първата по-сериозна печалба.

Близнаците ще печелят от продажба на имоти. Освен това и ако имат желание да си купят нов апартамент, офис или магазин, днес е подходящо време за огледи. Като цяло решенията им с инвестиции в недвижима собственост ще бъдат изключително успешни за тях.

За Раците е препоръчително да не харчат нито стотинка, подтикнати от импулсите си. Всичко, което ще спестят днес, ще им бъде от полза в близко бъдеще.

Лъвовете ще печелят добре, ако са фрийлансъри или работят на свободна практика. Останалите също ще жънат успехи в професионалната сфера, но е възможно, въпреки кралското си благородство, силно да се разгневят и да размахват гневно от юмруци.

Девите е добре да действат, следвайки по-практични решения. И макар и да бъдат скромни по отношение на постигнатите резултати в кариерата си, е добе да почерпят екипа си, защото им го дължат.

За Везните ще е в сила принципът на търкалящ се камък мъх не вирее. Трябва да продължат да действат - да не позволяват животът им да застине в статична позиция. Ако се чувстват като отдавна закотвен кораб, днес е добре да се амбицират и да си представят, че са сърфист, яхнал най-високата вълна.

Скорпионите ще се радват на подкрепата на колегите си. Това ще им бъде от полза, тъй като ще успеят да завършат бързо рутинната си работа в офиса и ще могат да се заемат с изпълнението на нови задачи, за които отдавна мечтаят в професионален план.

Стрелецът ще скучае и ще крои планове за изгодни инвестиции. Едва ли точно днес ще направи най-големия си финансов удар. Би било чудесно, ако се наеме с отговорната задача да развесели колегите си, които в последно време имат нужда от повече оптимизъм и почивка.

Козирозите ще живеят с илюзията, че са приказен герой - Аладин или Алибаба. Време е да престанат да се възприемат за галеници на съдбата - да не злоупотребяват с щастливата звезда, под която са родени и да се отнесат по-сериозно към работата си. По-късно през деня могат да помислят да открият спа център.

Водолеите днес могат да си купят лотариен билет и да се отдадат на хазартни игри. Ще имат успех и ако инвестират в увеселителни центрове като пътуващи циркове. Тази сряда ще имат късмет в работата си и ще постигат завидни резултати с малко усилия.

Рибите ще бъдат изключително целенасочени. Ще им се наложи да изпълняват задачите си бързо и точно, за да успеят да свършат всичко в срок. Ще се справят перфектно с ангажиментите си, ако добре си планират графика.

Facebook logo
Бъдете с нас и във