Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 3 август – Спокойствие в женска компания


Сряда, 3 август – Спокойствие в женска компания


Днес ъгълът между орбитите на Венера и Марс е 60 градуса. Това ще повлияе положително на дамите, които акцентират на своята женственост. Те ще се чувстват по-привлекателни, ще са по-самоуверени и по-лесно ще постигат целите си.

Влиянието на Марс ще се усети като усещане за спокойствие особено в женска компания.

Успех ще имат онези от вас, които инвестират в зелена енергия или се занимават с градинарство и садене на дървета.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, не се колебайте да вземете пари назаем, за да ги инвестирате в нови зелени технологии за бизнеса си.

Телци, препоръчително е да излезете от зоната си на комфорт и да поработите усилено, за да спечелите повече. Иначе по-късно ще съжалявате за незадоволителното си финансово състояние.

Близнаци, ще имате възможност да поразсъждавате над дилемата какво в действителност е полезно за вас. Благоприятен ден да научите нещо повече за ролевите си модели - успели финансисти, инвеститори и предприемачи.

Раци, тази сряда е благоприятно време да помислите за спестяванията си, за осигуряване на странични доходи и за откриване на начин как парите да не ви изтичат измежду пръстите.

Лъвове, погрижете се за здравето си, защото сега сте на гребена на вълната, но после ще се чувствате ужасно изтощени.

Деви, в бизнес преговорите, които днес ще водите, ще трябва да съумеете да спечелите доверието на човека, който ви е интересен. Едновременно с това, ако бъдете засегнати, не търсете остри думи, за да отговорите на агресията. Проявете благородство.

Везни, днес ще получите много ценна информация за бизнеса си. Не я пренебрегвайте, тя ще ви осигури конкурентни предимства.

Скорпиони, днес бизнес партньорите ви ще предложат изключително решение на финансовите ви проблеми. Възнаградете ги щедро и организирайте парти в края на седмицата.

Стрелци, днес най-накрая ваши стари длъжници ще ви изплатят борчовете си. Но запазете самоконтрол – не харчете събраните накуп пари за ненужни глезотии!

Козирози, днес не взимайте прибързани решения. Направете всичко възможно, да имате поне пет минути за внимателното им обмисляне. Дори и ако става дума само за разказването на виц – първият, за който се сетите, вместо да разсмее слушателите ви, ще ги разстрои.

Водолеи, днес следобед до вас ще достигнат много добри новини, така че смело инвестирайте в новооткрилите се възможности.

Риби, днес не изисквайте бързи резултати от колегите си и бизнес партньорите си. Колкото по-бързо свършат нещо, толкова по-некачествено ще е то. Заради това планирайте по-добре графика и сроковете.

Facebook logo
Бъдете с нас и във