Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 29 декември – Ден за поемане на рискове


Сряда, 29 декември – Ден за поемане на рискове


Тази сряда ще усетите влиянието на планетата Меркурий, която навлиза в съзвездието Везни.

Меркурий влияе на начина, по който взаимодействаме с околната среда - общуваме, вадим си логически заключения. Тази планета е, образно казано, командирът, управляващ комуникацията ни, а оттам и решаването на всякакви финансови въпроси, взимането на отговорни решения и предприемането на мъдри, предварителни ходове.

Днес не се страхувайте да поемате разумни рискове, след като добре сте преценили различните възможности.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Днес Овенът трябва да се замисли над грешките си, направени през последната година. Денят му обаче не трябва да преминава само в самокритика, а в опит да се вгледа в себе си и безпристрастно да оцени действията си. Това означава да направи крачка напред в посока на своето самоусъвършенстване и коригиране на настоящата ситуация с течение на времето.

Днес на Телеца ще му се наложи да направи сериозен избор и решението, което ще трябва да вземе, няма да бъде никак лесно. И двете опции, между които ще избира, ще имат своите очевидни недостатъци и предимства. Препоръчително е да не прибързва и да помисли за трети вариант.

Днес, независимо от опита, който имат, е много вероятно Близнаците да изпаднат в ролята на ученик. Подходящо време е да поискат съвет от по-опитни от тях и да си припомнят максимата - ако искаш да успееш, никога не е късно да се учиш.

Днес е важно Раците да помислят за перспективите пред себе си в професионален план. Влязли са в коловоз и не им остава време да помислят за развитие и напредък. Може би си мислят, че са достигнали „тавана“ на своите възможности, но истината е, ч този таван е много нисък и те трябва да вземат радикални решения да променят ситуацията към по-добро. Дължат си го.

Препоръчително е тази сряда Лъвът да се пази от смесване на личните отношения с работата. Възможно е негов познат да се опита да го привлече в бизнес проект или да се възползва от служебното му положение, но е за предпочитане да не се съгласява. В противен случай Лъвът ще съжалява. В най-добрия случай ще навреди на работата си, а в най-лошия – и на нея, и на приятелските си взаимоотношения.

Днес Девите ще трябва да си припомнят поговорката: „Колкото глави – толкова и мнения“. Възможно е да влязат в спорове с бизнес партньорите си по най-незначителни и елементарни въпроси. Няма да бъде изненадващо, ако мнението на началниците им изобщо не съвпада с тяхното. Излишно е обаче това да ги депресира – днес е по-добре да отстъпят крачка назад и да не държат толкова много на своето мнение.

Днес за Везните е важно да бъдат прецизни и хладнокръвни. В никакъв случай не трябва да спекулират и да си фантазират, защото има сериозен риск да вбесят бизнес партньорите си с думи като „струва ми се“ и „мисля“. От тях ще се изисква да изразяват мнението си само с езика на статистиката, графиките и числата.

Тази сряда Скорпионът ще бъде като хипнотизиран от точните цифри и факти! Независимо дали става въпрос за проучвания, сложни изчисления или клаузи на споразумения, написани с дребен шрифт, той ще ги разчита като истински факир и ще стига до най-точните заключения.

Днес Стрелецът няма да получи главни роли нито в професионален, нито в личен план, но и във второстепенни ще се изяви в най-добрата си светлина. Ще бъде особено добър в работата в екип и в точното изпълнение на поставените му задачи. Единственото условие е да му е ясна цялата логика на процеса. Причината – той категорично не може да бъде в ролята на мълчалив и безучастен изпълнител на чужди заповеди.

Днес е страхотен ден за Козирозите по отношение на новите запознанства, които по благоприятен начин ще се отразят на бизнеса и кариерата им. Те ще са в отлична форма - много общителни и креативни, пълни с интересни идеи, които няма да имат търпение да споделят с другите.

За Водолеите тази сряда е подходящ ден да започнат да развиват доста амбициозни проекти. Независимо дали става дума за кариерното им израстване или за въпроси от личен характер, днес е важно тези казуси да бъдат в топ приоритетите им. Важно е при тях да обмислят всички детайли.

 Днес Рибите имат шанс да научат вътрешна информация, която ще им помогне да продължат успешно да се развиват в бизнеса си. Може би случайно ще чуят нещо, което не е предназначено за тях, но ще се превърне във важния ключ за тях, който ще им отвори вратите към нови постижения и успехи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във