Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 28 септември – С въпроси как да допринесем за общото благо


Сряда, 28 септември – С въпроси как да допринесем за общото благо


Венера и Нептун са в тригон, което означава, че орбитите им са разположени на 120 градуса една спрямо друга. Това ще ви се отрази като подчертана склонност да се отдадете на мечти и фантазии.

Онези от вас, които са артистични натури или в професионален план се занимават с изкуство, ще имат успех в начинанията си. Това ще се дължи на благоприятното влияние на Венера и Нептун, което ще ви стимулира да споделяте идеите си, а също така творческите си заложби и таланти.

Чудесно време да допринесете за общото благо – да проявите състрадателната страна на своя характер, като помислете как да направите живота на общността си по-добър, как да се погрижите за природата и за културното наследство, което ще оставите на следващите поколения.

Ще сте изпълнени с любов към цялото човечество и дори няма да търсите взаимност на всяка цена.

А ето какви желания ще имат представителите на отделните зодии и от какво реално ще имат нужда:

Овните ще имат шанс да се присъединят към компания, в която ще изявят най-силните си страни. Добре е да демонстрират дързост и решителност при първите си срещи с новите колеги и началници.

Телците ще си намерят майстора – конкурент, заради когото най-накрая ще въведат отлаганите от години иновации в производствения цикъл на предприятието си.

На Близнаците ще им е необходимо време да останат насаме с мислите си – предстои им важно решение, което ще определи посоката на развитие на бизнеса им през следващите десет години.

Раците ще се чувстват привилегировани - бизнес партньорите им сякаш ще четат мислите им и точно ще знаят какво да направят за тях. Ще си поемат въздух и няма да бъдат толкова мнителни и черногледи, колкото бяха през последните няколко седмици.

Лъвовете ще се радват на изключителна популярност – мнозина ще използват името им, за да си отворят врати в бизнеса. Това не трябва да ги притеснява – направеното в този ден добро ще им се възнагради стократно.

Представителите на зодия Дева ще намерят бизнес партньори, които ще оценят усилията им и ще доразвият постигнатото по начин, който да им донесе сериозни дивиденти.

За Везните има риск да попаднат на умел посредник, който само да ги използва за трамплин за постигането на собствените си цели. Това не трябва да ги огорчава особено – изживяват период, в който за мнозина ще са трамплин, катапулт и даже ракетоносител. Предстои им период, в който само ще стоят на трона на победителите или ще приемат овации под своеобразни триумфални арки.

Скорпионът ще е обхванат от носталгични спомени. Добре е бързо да си даде сметка, че миналото не може да се върне и е добре да компенсира пропуснатото, като започне нова глава в книгата на живота си. От днес, не от утре.

Стрелците ще се отдадат на семейните си задължения. Ще покажат своята обич към децата си, ще прекарат повече време с партньора си и това ще ги изпълни с удовлетворение, каквото отдавна не са изпитвали.

За Козирозите е препоръчително днес да не търгуват на фондовата борса. Най-доброто решение е да се фокусират върху рутинните си задължения.

Водолеите е добре да се доверят на интуицията си в случаите, когато се колебаят дали да инвестират в определено начинание или не. Денят е много благоприятен и за разпродажба на собственост, включително на електроника.

За Рибите днес е идеален ден да се запознаят с предложенията на агента си на недвижими имоти. Но окончателното решение е добре да бъде взето не веднага, а след няколко седмици. Денят е добър за проучване на пазара и финансови спекулации, но не и за големи покупки и търговски сделки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във