Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 28 юли – Меркурий в Лъв влияе на по-голямата самоувереност


Сряда, 28 юли – Меркурий в Лъв влияе на по-голямата самоувереност


От 28 юли Меркурий навлиза в Лъв. Това влияе на по-голямото ни самочувствие и увереност в умствените ни способности. Засилва се организационният ни талант. Онези от нас, които се оплакват, че всичко около тях е в пълен хаос, ще забележат, че постепенно се зареждат с огромна енергия и започват сами да подреждат малкия свят около себе си.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще ощастливяват всички около себе си. Ще оставят на заден план собствените си желания, защото ще трябва да поемат отговорност за редица общи начинания. Ще имат успех в реализирането на творчески проекти.

Телците ще могат да се похвалят с лесни печалби – с минимални усилия ще си осигурят немалки доходи. Успехът ще ги зарадва, но няма да им донесе особено удовлетворение. Може да не са съсредоточени в работата си, тъй като ще бъдат разсейвани от циркулиращите около тях слухове и клюки. За бизнеса им е важно да не обръщат внимание на подобни неща, а да си изпълняват ангажиментите в срок.

Близнаците ще искат да са перфектни в работата си, но могат да възникнат неочаквания обърквания. Към края на деня ще се отърсят от неприятния шок и ще си възвърнат способността да взимат правилните решения. Може да приложат различни стратегии за постигане на резултати.

Раците ще са особено креативни, в същото време ще им бъде трудно да се изберат най-доброто алтернативно решение. Ще имат шанса да се насладят на работата си за големи клиенти. Трябва да са благодарни, че имат таланта да създават приятелства с всеки, който им довери бизнес проектите си.

За Лъвовете денят няма да бъде особено благоприятен на финансовия фронт. По-добре е да избягват да инвестират в каквито и да било начинания, тъй като едва ли ще спечелят нещо. В най-добрия случай инвестицията им ще се възвърне като социален капитал.

Представителите на зодия Дева ще са притеснени от неизпълнените си задължения в дома. На работното място ще имат толкова много отговорности, че дори ще забравят за грижите в семейството си. Добре е да избягват всякаква конфронтация и да се вслушат в съветите на по-опитните от тях, които със сигурност ще им помогнат много в работата.

За Везните тази сряда не вещае нищо добро – ще имат много разходи, ще им се наложи да инвестират в пътувания, които само ще ги натоварят. Ще им се наложи сериозно да помислят за здравето си.

Скорпионите е добре да започнат да търгуват на фондовата борса. След време ще могат да се похвалят, че всичките им стратегии са изключително печеливши.

За Стрелците е благоприятно време да купят нов имот, независимо дали смятат да живеят в него или го правят с цел инвестиция. Подходящ ден е и да увеличат автопарка си с нов и по-луксозен автомобил.

Козирозите ще трябва да дават финансови съвети. Препоръчително е да бъдат внимателни, защото точно днес няма да са на „ти“ с планетите и всеки съвет, който дават, ще трябва да е 100% обоснован и да стъпва на реални факти и доказателства.

За Водолеите се очертава тежка битка на финансовия фронт. Препоръчително е да затегнат коланите и да започнат сериозно да спестяват, ако не искат да поставят най-близките си в неблагоприятна ситуация.

Вродената доброта на Рибите днес ще се прояви в пълния си блясък – за много хора те ще се превърнат в щедър меценат. Добре е да се погрижат на първо време за най-близките си, които днес ще имат особена нужда от подкрепа, макар и този факт изобщо да не бъде заявен открито.

Facebook logo
Бъдете с нас и във