Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 28 април - Започва ретроградният Плутон

От днес, 28 април, започва ретроградният Плутон, който ще продължи до 7 октомври 2021 година. Плутон се свързва с идеята за властта, злоупотребата с нея, и с дълбоките трансформации, през които човек преминава, за да израстне.

Плутон е в Козирог и влияе или положително, или създава напрежение. Козирогът се свързва с материалните удоволствия - пари, собственост и, разбира се, с професията, от която печелим. Ето защо, ако се чувстваме нервни, причините ще са най-често свързани с тези сфери. Добре е да запазим самообладание и да не се натоварваме с токсични мисли и взаимоотношения.

Ето върху какво днес да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

За родените под знака на Овен е благоприятно време да решават въпроси, свързани с наследство. Денят е добър за среща с адвокат, за да решат казуси, отнасящи се до имотите им.

Телците няма да полагат големи усилия, за да пестят пари, но в същото време няма и да харчат за ненужни неща. Ще имат късмета да взимат трезви решения.

Планетите са разположени благоприятно за Близнаци, ако днес имат намерение да печелят от спекулативни сделки на фондовите борси и стоковите пазари. През първата половина на деня ще им върви, ако се занимават с хазарт.

За Раците днес е благоприятно време, ако искат да отдават под наем дома или офиса си. Също ще могат да печелят добре от активите си в недвижими имоти.

През първата половина на деня представителите на зодия Лъв изобщо няма да се сетят за пари. Ще са заети с много различни дейности и няма да имат време да помислят за финансовия аспект на нещата.

 

В началото на деня на Девите ще им върви по отношение на финикийските знаци. Няма да се оплакват от липсата им. Ще бъдат доволни от счетоводния баланс и ликвидността.

Везните също ще се чувстват добре на финансовия фронт и няма да се сблъскват с проблеми, свързани с недостиг на средства. Благоприятно време за влагане на излишъците в нови придобивки.

За представителите на зодия Скорпион е важно през първата половина на деня да не се отнасят лекомислено към финансовите въпроси. В противен случай парите ще изтичат между пръстите им и няма да могат да покрият дори рутинни разходи.

Стрелците да внимават в късната част на деня да не похарчат голяма сума пари – вложението им най-вероятно ще им донесе само загуби. Но те няма да съжаляват, защото ще го направят в името на усещането си за благополучие.

В началото на деня Козирозите ще направят успешни подробни планове за подобряване на бизнеса си или за започване на нов проект. Това при всички случаи ще им донесе добри резултати, но само ако стъпват здраво на земята и разсъждават трезво.

Представителите на зодия Водолей няма да имат равни в своята област, което ще им донесе значителни дивиденти. Техните наставници и покровители няма да им пестят похвали и ще ги обнадеждат, че ги чака светло бъдеще.

При представителите на зодия Риби връзките с чужбина могат да се окажат изключително полезни във финансово отношение, като им помогнат да навлязат в нов, по-добър етап на благосъстояние. Условието е веднага да започнат да работят за постигането на тази цел. Втората половина от деня е подходяща за планирането на новата финансова стратегия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във