Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 27 април – Срещи със стари приятели и много късмет


Сряда, 27 април – Срещи със стари приятели и много късмет


Днес ще преживеете необикновен ден с много положителни планетарни явления. Орбитите на Венера и Нептун се пресичат по такъв начин, че ще почувствате силна подкрепа.

Меркурий образува секстил с Юпитер, което ще увеличи благотворното влияние на късмета в живота ви.

Възможно е днес да срещнете стари приятели, които ще се радват да ви видят и да си припомнят с вас добрите стари времена.

Денят за мнозина от вас ще мине под знака на китайската поговорка: "Когато гледаш лицето на човек, виждаш сърцето му".

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не е най-добрият ден да бъдете щедри. Парите, които ще дадете, е малко вероятно скоро да си ги получите обратно. Телци, днес ще направите малко откритие в областта, в която работите. Едва ли то ще промени живота на милиони и милиарди хора, но със сигурност ще ви е от полза – на вас и на ваши колеги.

Близнаци, днес ще сте заредени с големи амбиции.Започнете да планирате бъдещите си действия с цел кариерно израстване. Не бива да започвате нищо без подходяща подготовка.

Раци, не се впускайте в извънработни дейности.Вашите началници бързо ще решат, че изпитвате удоволствие да работите извънредно и ще ви приготвят нелека съдба.

Лъвове, не бързайте да се отказвате от предложения за работа дори ако те не ви обещават печалби. Разберете повече подробности – вероятно ще си промените мнението.

Деви, днес, може би поради умора, ще плувате по течението. Рискувате да пропуснете много - бъдете по-решителни.

Везни, не обръщайте прекалено голямо внимание на това, което правят вашите колеги. Не ги копирайте, а дръжте на своята индивидуалност.

Скорпиони, звездите обещават неуспехи и дребни неприятности. Възможни са дребни загуби и кавги. Не се обезсърчавайте.

Стрелци, опитайте се днес да не заспите на работното си място. Да, вие сте много уморени, но не го показвайте на всички. Никой няма да ви съжали, ако изведнъж захъркате насред важна бизнес среща.

Козирози, ако сте се посветили на творческа дейност, днес ще намерите нови източници на доходи. В близко бъдеще няма да изпитвате финансови затруднения.

Водолеи, ако искате радикална промяна в живота си, не бива да се страхувате от трудности и препятствия. Семейството ви и приятелите определено ще ви подкрепят в новите начинания.

Риби, днес не трябва да приемате твърде насериозно това, което ще ви се случи. В крайна сметка от вас зависи дали да направите промяната.

Facebook logo
Бъдете с нас и във