Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 25 май – И решителни, и нетърпеливи


Сряда, 25 май – И решителни, и нетърпеливи


Днес енергийната планета Марс преминава в знака на Овен. Ще се чувствате изпълнени с невероятна енергия. Положителното ще е, че ще изпитвате порив за действие, ще сте смели, решителни, с воля за победа. Ще сте самоуверени и търсещи всевъзможни начини да защитите свободата си.

В същото време ще сте нетърпеливи, войнствени и раздразнителни. Затова е важно да намерите правилния баланс.

Най-облагодетелствани от Марс в Овен ще са самите представители на зодия Овен, Лъвовете и Стрелците, както Близнаците и Водолеите.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, погрижете се за здравето си, защото сега сте на гребена на вълната, но после ще се чувствате ужасно изтощени.

Телци, в бизнес преговорите, които днес ще водите, ще трябва да съумеете да намерите начини да завоювате доверието на човека, който ви е интересен. Едновременно с това, ако бъдете засегнати, не търсете остри думи, за да отговорите на агресията. Проявете благородство.

Близнаци, днес ще получите много ценна информация – супер важна за бизнеса ви. Не я пренебрегвайте, а инвестирайте в новооткрилите се за вас пазарни ниши – най-вече във възобновяеми енергийни източници.

Раци, днес подчинените ви ще предложат изключително решение на финансовите ви проблеми. Възнаградете ги щедро и организирайте парти в края на седмицата.

Лъвове, бъдете сдържани в изразяването на емоциите си – само така ще подобрите отношенията си с бизнес партньорите си. Сега определено не е за песни и танци на народите.

Деви, не отхвърляйте чужди съвети и протегната ръка за помощ - не подозирате колко ценни са те за вас тъкмо днес.

Везни, днес спокойно може да поискате от шефа си повишение. Но добре обмислете аргументите си и изберете подходящо облекло – не забравяйте, че началникът ви много държи на елегантността.

Скорпиони, началниците ви ще проявят неочаквано доверие към вас. Не се възползвайте от ситуацията, а покажете, че плюсовете от нея са както за вас, така и за компанията, в която работите.

Стрелци, днес в офиса – особено в женските колективи – ще се заформят интриги. Ако вие не действате като миротворец, по-добре изобщо не се забърквайте в тях.

Козирози, днес ще трябва да поработите много повече от предвиденото, за да постигнете желания резултат. Едва ли ще можете да приключите с ангажиментите си още днес, но бъдете търпеливи и упорити.

Водолеи, денят ще бъде много успешен за организиране на командировки и преговори. Ще можете да се развихрите като дипломатичен посредник в различни търговски спорове. Колкото по-добре се представите, толкова по-големи са шансовете вашият бизнес да просперира.

Риби, ако сте си поставили за цел да бъдете забелязани от началниците, време е да си спомните всички таланти и добродетели от детството до днес. На звезден успех ще се радват онези от вас, за които творческите професии са призвание.

Facebook logo
Бъдете с нас и във