Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 24 ноември - Меркурий преминава в Стрелец


Сряда, 24 ноември - Меркурий преминава в Стрелец


Днес Меркурий преминава в Стрелец. Това разположение на планетата, свързвана с разумните решения и умението да общуваме, ще се запази от 24 ноември до 13 декември 2021 година.

Това ще ни се отрази, като ни насърчи да мислим по-социално и философски, да бъдем по-прозорливи, остроумни и с великолепно чувство за хумор. За нас ще стане важен стремежът към свобода и чувството за справедливост. От друга страна в нас ще се изостри амбицията да печелим награди, както и желанието ни да пътуваме. Онези от вас, които развиват бизнес, упорити са и не се предават пред трудности, днес ще имат повод да се похвалят с множество успехи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овенът е възможно да се почувства изигран от съдружниците си. Може да трябва да решава проблеми, свързани с измами и подвеждащи трикове. Но до средата на деня решението ще бъде намерено и около него ще цари мир и любов.

Телецът ще е много амбициран и целенасочен. Няма да има търпение да започне работа по нов смислен и вълнуващ проект, но е препоръчително добре да обмисля всеки ход. Вечерта е добре да прекара време със семейството си.

За Близнаците се очертава ден за постижения. Дори и малки, те ще са ценни и вълнуващи. Представителите на зодията обаче ще се чувстват под напрежение, защото най-близките им хора – приятели и членове на семейството им ще им поставят високи изисквания. Може да им се наложи да купят за дома пералня, печка или електрическа камина.

Раците ще са загрижени за здравето на свой роднина или приятел. Няма да са особено ентусиазирани от предложенията на свой бизнес партньор и това няма да се отрази благоприятно на сътрудничеството им. Но през деня им предстоят нови връзки и контакти, така че нямат основания за притеснения.

Лъвовете ще имат много голям късмет, ако се занимават в сферата на организиране на семейни тържества и ваканции. За останалите представители на зодията е добре днес да прекарат повече време със семейството си и да ги подкрепят с добра дума или съвет.

За Девата денят е много подходящ да споделя свои идеи и бъдещи бизнес планове. Ще събере различни мнения, които със сигурност ще й помогнат в осъществяването на намеренията й. Добре е днес да не пропуска възможност да накара любимите си хора да се чувстват специални.

Везните е добре да се отдадат на артистични и творчески занимания. Могат да играят на фондовия пазар или да направят вложения в имоти – каквото и да изберат, днес ги очаква  вълнуващ ден.

За Скорпиона е полезно да започне здравословен режим на хранене и да включи в програмата си за деня посещение на фитнес или плувен басейн. Това би било добро решение, за да се справи със стреса и да не започва да изпитва отвращение от работата, на която се е посветил с толкова голямо желание и отдаденост.

Стрелците ще са изнервени от късно започващи срещи и неспазени уговорки. Препятствията в работата ще ги изтощят, но през деня ще имат и финансови удари, които ще ги зарадват и презаредят.

Козирозите ще си дадат сметка, че могат да разчитат на приятелите си и на семейството си, които ще ги подкрепят в трудни моменти. Така по-лесно ще се издигнат в кариерата и цената, която ще платят за това няма да е особено висока. Важно е обаче да не приемат присъствието на близките в живота си за даденост.

Водолеите ще се чувстват притиснати от крайните срокове и ще са силно затруднени да са в крак с бизнес партньорите си. Важно е да не се отчайват – подобни неща се случват от време на време. В края на деня могат да се поглезят със спа процедура или с концерт на симфоничен оркестър.

За Рибите е препоръчително днес да са изключително внимателни, когато планират бъдещите си действия. И най-малката грешка може да направи на пух и прах всичките им усилия, включително и тези на екипите, с които работят. Препоръчително е да действат предпазливо, тъй като са им заложени много капани от конкуренцията и недоброжелатели. Но в ден като този - на големи предизвикателства, ще си дадат сметка, че провидението е на тяхна страна и доброто, което са сторили в живота си, им се отплаща.

Facebook logo
Бъдете с нас и във