Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 22 декември – Заредени с неочакван прилив на енергия


Сряда, 22 декември – Заредени с неочакван прилив на енергия


Днес ъгълът между орбитите на Луната и Марс е 120 градуса и това ще ви се отрази, като ви зареди с мощна енергия. Тя ще е добре дошла за вас, защото, типично за края на всяка година, вие имате да изпълните дълъг списък от задачи.

В същото време разположението на Луната спрямо Сатурн и Уран ще засили лошото ви настроение и безпокойството ви. Но дори и да сте в особено лошо настроение, не се затваряйте в себе си – продължавайте да работите, резултатите от труда ви могат да са впечатляващи и много да ви зарадват.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Възможно е действията на Овните да бъдат разкритикуван по особено суров начин. Важно е незабавно да разработят задълбочен план, за да внесат подобрения и да изпълнят всички нерешени задачи. Добре е да споделят плановете си с бизнес партньорите си, да ги накарат да осъзнаят какво се опитват да постигнат. Така ще получат от тях ценни съвети и подкрепа.

За Телците е препоръчително да обърнат повече внимание на здравето си, да избягват прекалено големи психически натоварвания. Неочаквани обстоятелства ще увеличат трудностите пред изпълнението на плановете им. Ето защо е добре да пестят и разпределят по-добре времето и енергията си. Да направят крачка назад, да не се стресират излишно, защото са в период, в който тяхната свръхамбициозност няма да им помогне да постигнат целите си.

За Близнаците е добре да се въздържат от прибързани решения. Днес им е необходимо спокойствие и търпение, да отделят важното от маловажното, да помислят за по-нетрадиционен подход при предвиждане развитието на бизнес плановете им.

Раците ще се чувстват пренатоварени от случващото се около тях. Ще трябва да преосмислят ситуацията, в която се намират и да вземат решения не само по отношение на бизнес партньорите си, но и в личен план. Най-добре е за няколко дни да отложат взимането на най-съдбовните решения, докато не се почувстват по-позитивно настроени и убедени в смисъла на предприемането на някои по-драстични дългосрочни мерки.

Лъвовете е добре да имат предвид, че нервите им са опънати до крайност и имат нужда от почивка. Истината е, че всичко, което в момента е ангажирало вниманието им, не си струва цялата емоционална енергия, която влагат в него. Препоръчително е да си починат и да се наслаждават на времето, което ще посветят само на себе си и на своите интереси.

Девите могат с чиста съвест да инвестират в подобряване на имиджа си. Разполагат с достатъчно средства да го направят, а и ще са достатъчно разумни да не влизат в излишни разходи.

Везните ще са изправени пред неочаквани предизвикателства. Добре е да действат внимателно и търпеливо, за да избегнат всякакви усложнения. Талантът им да импровизират ще им е много полезен днес при разрешаването на сложните проблеми, пред които ще бъдат изправени, и ще им гарантира, че те няма да им се случат отново.

Скорпионите ще са особено решителни. Добре е да се възползват от това и да се заемат с нови бизнес начинания. Вероятно много от тези инициативи са били тяхна лелеяна мечта и сега е крайно време да я сбъднат. Могат спокойно да се доверят на банковите си съветници и на юристите си.

За Стрелците денят е многообещаващ, ако са решили да направят големи покупки. Ще изберат най-добрата оферта и ще могат да разчитат на съветите от бизнес партньорите и приятелите си. Могат спокойно да инвестират в нови технологични подобрения в бизнеса си – инвестициите им ще се възвърнат многократно.

За Козирозите ще е полезно да се откажат от традиционните стратегии. Ако скъсат с рутината, могат да постигнат неочакван и незабавен успех. Правейки това, е възможно да открият, че повечето им бизнес партньори одобряват поведението им и само са чакали някой първи да се престраши и, образно казано, да даде тон за нова песен.

Водолеите е добре да имат предвид, че при сключването на бизнес сделките им могат да възникнат някои неочаквани проблеми. Това може да ги разочарова, но нека не бързат с крайните изводи, защото те могат да доведат до обратен ефект и загубите да са необратими. Важно е да запазят хладнокръвие, защото е можело да им се случат и по-лоши неща.

Рибите ще се зарадват на завидни финансови резултати. Бизнес преговорите им ще вървят в тяхна полза. Днес ще установят нови контакти, които ще са им изключително полезни в бъдеще. Могат да разчитат на интуицията си, в случай че плановете им започнат да се объркват.

Facebook logo
Бъдете с нас и във