Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 21 юли - И днес ще има добри новини


Сряда, 21 юли - И днес ще има добри новини


Днес положителната връзка между Меркурий и Уран продължава да влияе. Все още биха могли да възникнат интересни теми за обсъждане в семейството, сред приятелите, с началниците. И така биха могли да достигнат до вас добри и неочаквани новини. Може би данъчните ще ви информират, че сте надплатили и трябва да ви връщат суми... Всичко е възможно. Но е по-вероятно определена компания да се свърже с вас със специална оферта или отстъпки.

Уран и Меркурий продължават да засилват интуицията ви и оригиналните идеи. Това ще се отрази на изобретателите, без значение в коя сфера работят.

А ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии:

На Овните ще им се наложи да се опитат да видят положителното в случващото се около тях. Иначе рискуват да се потиснат силно от финансовото си състояние. Най-важното е да си напомнят, че просто преминават през фаза на изпитания и тя, рано ли късно, ще приключи.

Телците ще бъдат загрижени за имиджа си и ще насочат цялата си енергия в неговото изграждане. Без значение на каква цена.

За Близнаците денят не вещае нищо хубаво на финансовия фронт. Ако нямат спестявания, ще се окажат на червено. По-неприятното е, че финансовите притеснения ще се отразят неблагоприятно на здравето им. Важно е да запазят самообладание и да се разхождат повече сред природата.

Раците ще се радват как усилията им се отплащат. Освен това добри дела, направени в миналото, ще им бъдат напомнени. За тях те най-накрая ще се почувстват възнаградени.

Лъвовете ще останат приятно изненадани през втората половина на деня особено ако са художници и спортисти.

Девите ще бъдат заети с грижи около семейството и няма да имат време сериозно да поработят върху бизнес плановете си, както първоначално са планирали.

За Везните е препоръчително да си починат от рутината и да се подложат на подмладяваща процедура. Добре е да планират това приятно преживяване в най-скоро време и на немного висока цена.

За Скорпионите е препоръчително да сключват сделки през втората половина на деня. Особено ако държат да получат сериозни дивиденти от тях.

На Стрелците им предстои важна среща през втората половина на деня, която ще им помогне да постигнат баланс, да доразвият бизнес идеята си и в крайна сметка да постигнат сериозен финансов успех.

Козирозите ще работят усилено по окрупняването на бизнеса си. И ще са силно разстроени, ако не постигнат целите си.

Водолеите днес ще получат обратно дадените заеми. За тях денят изглежда много благоприятен от финансова гледна точка.

Рибите днес малко ще помързелуват и няма да полагат усилия в нищо. Освен това ще се държат като фаталисти и ще убеждават хората около тях, че, ако им е писано да печелят пари, те така или иначе, ще се изсипват в джобовете им.

Facebook logo
Бъдете с нас и във