Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 20 април – Стремеж към създаване на ценности


Сряда, 20 април – Стремеж към създаване на ценности


Днес Слънцето преминава в знака на Телец, поради което от днес нататък представителите на тази зодия започват да празнуват рождените си дни. Когато се случват тези явления в Космоса, в повечето от вас ще се активират качествата на Телеца. На първо място ще се засили стремежът към създаване на ценности и активи, които са необходими за живота и са предпоставка за наслаждение.

Венера, богинята на любовта, красотата, изкуството и удоволствието, управлява в съзвездието Телец. Това определя и положителните черти на характера на представителите на тази зодия, които, в определена степен, ще се проявят и в останалите хора. Става дума за качества като издръжливост, благоразумие, добродушие, артистични нагласи, ентусиазъм в заниманията с музика и пеене, творческа сила и талант в майсторене на всякакви неща.

За мнозина е препоръчително денят им да мине под знака на мисълта: „Това, което ще ви издигне най-високо, е търпението към себе си“, казва Франциск дьо Сал. В крайна сметка това означава да не спираме да се стремим към поправяне на грешките си и да бъдем по-търпеливи и към грешките на другите.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, следвайте неотклонно приоритетите си. Докато не изпълните задачите си за деня, не се захващайте с нови. Началниците ви ще бъдат благосклонни към вас, същото се отнася и до бизнес партньорите ви - възползвайте се от това.

Телци, днес ще изненадате колко бързо ще се справите с поставените ви задачи. Ще може дори да планирате какво да правите през останалото ви свободно време.

Близнаци, внимавайте при осъществяването на нови бизнес контакти. Първото впечатление, което направите, е много важно и ще влияе директно на работата ви.

Раци, поговорете със семейството си за работата си. Не си мислете, че те не се интересуват от нея – възможно е да ви дадат полезни съвети за организиране на времето и за създаване на по-добри отношения с колегите.

Лъвове, концентрирайте се върху приоритетите си в бизнеса. Не се захващайте с много задачи едновременно, а разпределете натоварването си така, че до края на деня да не останете без капчица енергия. Все пак сме само в средата на седмицата.

Деви, днес ще се чувствате като изхвърлени зад борда – във вихъра на непредвидени ситуации и неотложни дела. Опитайте се да запазите спокойствие и се погрижете за здравето си.

Везни, бъдете внимателни с рисковите начинания заради възможни спекулации и лъжи. Очаквайте разпалване на опасни страсти сред близки и бизнес партньори, а също и в най-верния ви приятелски кръг. Бъдете разумния посредник.

Скорпиони, не е изключено да имате неочаквани срещи с важни потенциални бизнес партньори. Запазете хладнокръвие, имате големи шансове да ги спечелите на ваша страна.

Стрелци, възможни са неблагоприятни инциденти, като наводнения в дома или офиса. Приемете това като знак, че с ремонта е време да промените нещо в интериора.

Козирози, изпълнени сте с ентусиазъм  - искате да се хвърлите в нови проекти и начинания. Не е зле да посетите храм, да се отправите на поход в планината с цел да се пречистите от отрицателните емоции.

Водолеи, внимавайте да не станете жертва на интриги на колеги и подчинени - проверявайте добре всяка информация, която достига до вас.

Риби, днес се открива добра възможност за маркетингови проучвания. Бъдете активни - заложете на качеството, а не на количеството.

Facebook logo
Бъдете с нас и във