Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 2 септември - Рак и Риби да бъдат внимателни

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 2 септември - благоприятен ден за бизнес, свързан с лекарства, медицина, алкохол, петрол.


Сутринта между 6.51 часа и 7.56 часа времето е благоприятно да подготвяте документи, да пътувате, шофирате, да проучвате пазара. Ако закупувате техника и автомобили или ремонтирате такива, внимавайте много, защото може да ви излъжат, като ви продадат нещо, което не работи добре. Преглеждайте внимателно всички документи, които подписвате, защото са възможни заблуди или загуба на книжа. 

От 7.56 часа до 9.01 часа – подходящо време за посещение на университети и уреждане на изпити и документи. Възможно е да има известни спънки и забавяния, ако в този час се занимавате с държавни органи, администрации, банки, съдилища. Ако бизнесът ви е свързан с грижа за другите, строителство, недвижими имоти, също може да има пречки и трудности по независещи от вас причини, а поради причини от национален и международен мащаб.

От 9.01 часа до 10.06 часа – подходящ час за тези, които работят по  европейски програми, проекти. Ако бизнесът ви е свързан с медицина, хранене, чистене, грижи за другите, фармация, течности, акцизни стоки, сега може да подготвяте документи, да водите разговори и преговори. Благоприятен час за начинанията на Скорпионите.

От 10.06 часа до 11.11 часа – хубав час за поставяне основите на сграда, на предприятие и на нов бизнес, защото ще са стабилни и сигурни във времето. Добро време за бизнес, свързан с инженерни дисциплини, също за политически преговори и договори. Хубав час за инициативите на Козирозите. Представителите на Рак и Риби да бъдат внимателни. Рибите може да са доста емоционални и да не вземат мъдри решения.

От 11.11 часа до 12.16 часа – това е щастлив час под влияние на Слънцето. С каквато и дейност да се заемете, тя ще протича добре, а вие успешно ще решавате всякакви въпроси. Хубав час за тези, чиято дейност е свързана със селско стопанство, фитнес, масажи, хранене, чистене, медицина. Подходящо време да разговаряте с началници и всякакви висшестоящи. В този час може да подавате документи за регистрация на собствена фирма.

От 12.16 часа до 13.21 часа – добро време за уреждане на финансови въпроси, особено, ако бизнесът ви е свързан с медицина, управление на чужди финанси, банки, а също така и с фармация. Подходящ час да планирате или да започвате дълги пътувания. Може да излезе скрита информация, която да е компрометираща. Това важи най-вече за Козирозите. Водолеите да внимават с парите в този час.

От 13.21 часа до 14.26 часа – хубав час за тези, които се занимават с военни стоки, оръжия, изделия от желязо, стомана.Подходящ час за спортисти и хора, които са напористи и бизнесът им е свързан с някакви бързи решения, със смелост. Добър час за сключване на застраховки. Добро време за тези, които се занимават с детективски бизнес, погребални агенции, окултни занимания, езотерика. Благоприятно време за Овните.

От 14.26 часа до 15.31 часа  – този час е подходящ за реклама, маркетинг, сделки с техника и автомобили, както и за започване на ремонт на такива. Може да подготвяте документи, но внимавайте да не се измамите и да не ви измамят. Поради недостатъчно информация може да изникнат проблеми. Хубаво време за търговски сделки, за писане на статии, започване на писането на книги.

От 15.31 часа до 16.36 часа – хубаво време за посещение на всякакви държавни инстанции, администрации, банки и съдилища. Може да започнете съдебни дела, но имайте предвид, че докато Юпитер е в Козирог, тези дела ще се бавят и ще се протакат. Може да се занимавате с университетски власти, също с религиозни институции.

От 16.36 часа до 17.41 часа – благоприятен час за водене на разговори с бизнес партньори. Ако се занимавате с бизнес по това време, е възможно да сте по-нервни и напрегнати емоционално. Може да уреждате неща, изискващи някакви компромиси. Хубав час за начинанията на Лъвове, Водолеи и Деви.

От 17.41 часа до 18.46 часа – този час е подходящ за политически решения, също за разговори с началници и висшестоящи, за вземане на управленски решения. Подходящо време за тези, които се занимават със строителство, недвижими имоти. Не е много добро време за дизайнерите и тези, които се занимават с обзавеждане. Хубаво време за Козирози и неблагоприятно за представителите на зодия Рак.

От 18.46 часа до 19.51 часа – този час е хубав за всичко, което ще започнете. Подходящо време за забавления и удоволствия, за срещи с колеги и подчинени, които са неофициални, а по-скоро целят сплотяване на колектива. Добро време за Девите.


Астрологична прогноза за месец септември


Промяна на колективната енергия

             До 22 септември Слънцето е в зодиакалния знак Дева. Той е последният, свързан с индивидуалните действия. Следващите шест знака -  от Везни до Риби, са свързани с колективното действие. През септември преминаваме от подвижната и променлива Дева към кардиналните Везни

             Когато Слънцето навлиза в кардинален знак, какъвто е Везни, започва нов сезон, затова ще направим астрологична прогноза за септември, включително и метеорологична. Нея ще направим също с помощта на планетите.

             Слънцето влиза в знака Везни на 22 септември в 16.21 часа по лятното часово време в България. Есенното равноденствие открива новия сезон. Очаква се прохладно време със слаб дъжд през деня, като той ту ще вали, ту ще спира. Ще е достатъчен, за да направи началото на есента влажно, но няма да е истински порой. Като цяло сезонът ще бъде по-студен от обикновено, с ветрове – на места силни. Затова използвайте септември, за да се подготвите за следващите прохладни месеци.

             Планетарните влияния на предстоящия месец бележат голяма динамика и обрати.

             На първо място ще отбележим Марс, който на 10.09. тръгва в ретроградна посока. Такъв ще е той до 14 ноември 2020 година. Няколко дни преди да поеме в обратна посока, планетата ще е стационарна. Периодите на стационарност, в които дадена планета обръща движението си, са най-проблематични. За разлика от Меркурий, Марс е ретрограден веднъж на две години. Ако имате важни дела за вършене, постарайте се да ги реализирате до 7 септември, защото после ще е трудно.

             До 14 ноември от знака Овен Марс ще е в своята силна позиция, но бавен. Движението му ще затрудни най-много сферата на бизнеса и предприемачеството: забавяне на плащания, трудни отношения с партньори, нелоялна конкуренция, конфликти и спорове при взимане на решения.  Марс засяга професии, които са свързани с метал, особено желязо, с обработване на дърво и камък, а също и бизнесите в сферата на ремонтно-строителните дейности. Той влияе и върху спортистите, както и върху хора, които се занимават с инженерни професии и политически проекти. Именно тези области ще се усетят въздействието на неговото движение в обратна посока и може да изискват повече усилия и вложена енергия от занимаващите се с тях.

              На 13 септември Юпитер става директен, тръгва в права посока и постепенно ще ускори своето движение през знака Козирог. Тръгвайки в права посока, планетата ще въздейства благоприятно на образованието, финансовата сфера, правната и съдебната система. Хората, отговарящи за големи финансови трансфери, организиращи далечни пътувания или транспорт на стоки от чужбина, както и работещите в съдилищата и в държавната администрация, ще започнат да имат много повече успехи и ще усетят, че късметът върви ръка за ръка с начинанията им.

             До края на месеца планетата Сатурн ще бъде ретроградна, но от 21 септември ще е стационарна и през следващите две – три седмици ще забавя делата ви, свързани с държавни, административни органи. Различни институции ще изпитват затруднения в работата си, може дори да изпаднат в състояние на застой. Ако трябва да подавате документи, да решавате административни казуси, направете го преди 21 септември. Инициативите ви, свързани с политика и строителство, също могат да бъдат изправени пред някакви пречки и забавяния.

             От края на септември друга планета, Плутон, също ще забави своето движение и ще бъде стационарна. Сила, енергия, колективни действия са в нейния обсег. Плутон управлява тектоничните процеси и създава аварийни ситуации. Ретроградното му движение ще  продължи до средата на октомври. Много неща може да остават скрити от хората, процесите, които протичат в политическата сфера ще остават скрити за масите, зад гърба им ще се вършат тайни и нередни неща. Тези, които управляват чужди пари, които се занимават със застраховки, погребални и детективски агенции, и чиято работа е свързана с тайни, включително работят по политически проекти, ще имат известно забавяне в начинанията си.

               Меркурий ще смени знака Дева с Везни на 6 септември, което ще се отразява добре на дипломатически действия и преговори за мир и сътрудничество.

               На 27 септември Меркурий преминава в Скорпион, където ще оказва влияние върху задълбочени анализи, прогнози и научни изследвания, както и върху банковата сфера.

               На 6 септември Венера преминава в знака Лъв и ще се разрушат едни доста неблагоприятни влияния към нея от Сатурн, Плутон и Марс. До края на месеца планетата Венера ще покровителства хората на изкуството: актьори, сценаристи, певци, танцьори, сценографи. Сцената и театърът започват активния сезон пред своите зрители.

               Пълнолунието ще е на 2 септември, придружено от напрегнати емоции и притеснения. Новолунието на 17 септември ще срещне двете светила в Дева, но с трудни аспекти от Нептун: в близките 2-3 дни до тази дата е добре да се внимава с токсични вещества: силни медикаменти, цигари, алкохол, наркотици, защото ще окажат тежко действие и могат да предизвикат натравяния, алергии и проблеми с кръвната захар при хора с диабет.

               За България като държава месецът ще е благоприятен за отношения с чужбина и с чужденци. Вероятно държавните органи и администрации ще започнат да работят по-интензивно и с повече успех да приемат важни и правилни решения. Може да се внесат нови законопроекти. Въпреки всичко Слънцето ще прояви лош аспект с Нептун и законите, които се приемат, ще са несигурни, неточни, ще са повлияни силно отвън, от чужбина, и ще са измамни. Ще се крият много неща от хората, особено по въпроси, свързани със здравеопазването и земеделието.

 

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във