Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 2 юни – Засилено желание да разберете света около вас


Сряда, 2 юни – Засилено желание да разберете света около вас


Венера, планетата, свързвана с любовта, ще повлияе върху засилване на загрижеността и обичта към членовете на семейството ви и приятелите ви. Ще изпитвате силно желание да разберете света окола вас, да улавяте творческите импулси и естественото желание за игра в хората.

Венера навлиза в Рак и това, освен че ще засили любовта и желанието да подкрепяте близките си, ще пробуди във вас желание да се посветите на музикалното изкуство и да развиете литературните си заложби. От сегашното разположение на Венера в Рак най-благоприятно ще се повлияят представителите на  зодия Рак, Риби, Скорпион, Телец и Дева.

Близнаци и Лъв, както Водолей и Стрелец, имат добри шансове в любовните взаимоотношения. В същото време представителите на зодия Козирог, Овен и Везни ще се чувстват пренебрегнати от богинята на любовта.

За Овните тази сряда е най-подходящото време да изплатят дълговете си. Добър ден е и да окажат финансова помощ на приятел. Да не се притесняват, че ще се проявят като човек с широки пръсти – всичките им действия ще бъдат достатъчно добре обмислени.

Телците днес имат пълни основания да са спокойни – колкото и да се опитват да ги измамят, в сферата на финансите те ще са непоклатими. В същото време е добре да действат внимателно, когато им предложат сключване на търговска сделка. Нека я обмислят внимателно, колкото и изгодна да им изглежда.

Близнаците ще имат много нови идеи, но реализирането им няма да е в техни ръце. Ето защо е добре да не се ядосват, а пълноценно да се наслаждават на живота, като заминат на далечно разстояние или си позволят посещение в луксозен спа център.

За Раците тази сряда е подходящо време да разчитат на помощта на хора от най-вътрешния си кръг – близки сътрудници в бизнеса или партньори в живота. До този момент всеки е искал да сподели радостта им, но вече е време и някой да прояви желание да сподели болките им.

Лъвовете ще трябва да приемат, че винаги е по-добре да избираш между две възможности, отколкото да разполагаш само с един вариант за действие. Ще трябва да бъдете отворени и гъвкави и да се опитат се да се приспособят към другите, ако наистина искат да увеличат доходите си.

За Девите е добре днес да престанат с лошия си навик всеки ден да пресмятат колко са изхарчили и как тези им харчове се развиват на годишна база. Така ще си спестят не само излишни нерви, но ще могат и да спестят значителни суми.

Представителите на зодия Везни, които продават акции или имоти, днес ще имат успехи, ако реинвестират. Ако не се чувстват сигурни, е препоръчително да се консултират с някой финансов експерт.

Скорпионите ще почувстват как денят им ще премине под мотото „Продължавайте хладнокръвно да трупате активи. Вие сте боец и воин. Трябва да се борите, за да получите нещо по-добро от живота“. Препоръчително е да инвестират енергията си само в неща, чийто краен продукт е видим и наистина полезен и добър.

Стрелците нека не се ядосват, ако им се наложи да пътуват не само за развлечение, но и по работа. Късметът ще им се усмихне – те ще спечелят сериозни дивиденти от пътуванията си.

Козирозите днес ще имат шанса да спечелят повече финансови средства. Ще им върви в увеличаването на капиталите – дори не е нужно да се притесняват дали имат достатъчно спестявания.

Водолеите ще осъзнаят колко е важно да си правят финансови разчети. И колкото типично счетоводителска работа свършат днес, толкова по-сериозен финансов напредък ще имат.

Представителите на зодия Риби днес ще могат само да се надяват, че им предстоят по-добри времена. Упоритият им труд и таланти няма да им донесат полагащите им се възнаграждения, но само след няколко на тази несправедливост ще дойде и нейният край.

Facebook logo
Бъдете с нас и във