Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 2 декември – Това, което започнем този месец, ще повлияе върху близките две до 20 години напред

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 2 декември – Това, което започнем този месец, ще повлияе върху близките две до 20 години напред.


През месец декември ще се случат 10 важни астрологични събития, някои от които можем да определим като особено грандиозни.

На 1 декември Меркурий премина в знака Стрелец, което като цяло ще промени много интелектуалния фон. Това ще ни направи по-целеустремени, с повече визия и възможност за реализация на целите. Това е време за разработване на далечни планове, амбициозни преговори, начало на амбициозни проекти в сферата на търговията, комуникациите, обучението, издателския бизнес, туризма.

От друга страна Нептун все още е неподвижен и това ще даде повишена чувствителност, емоционалност, и склонност към потъване в спомени от миналото. Срещите с близки на сърцето ни хора – дори и с членове на семейството, които не живеят с нас, ще са интересни, но е важно да знам, че сега не е добре да изясняваме взаимоотношенията си. Нептун може да даде емоционално объркване и неточности и в плановете ни за работа. Съветът ни е да бъдете по-внимателни във всяка ваша дейност – да сте по-педантични и да вниквате в детайлите. Времето е подходящо за медитативни практики, рисуване, музика.

Днес ще се чувствате по-сигурни, когато извършвате дейности, свързани с вашия дом и семейство, като например готвите или работите в градината. Може да сте склонни към емоционални колебания. Ще трябва да се научите да прощавате и да забравяте, за да избегнете депресията от прекалено задълбочаване върху даден проблем. Вашето възприятие за света може да бъде много субективно, опитайте се да се дистанцирате, да се отдалечите от случващото се, без да изпитвате горчивина. Благодарение на вашата богата емоционална същност можете да събудите в себе си истинско чувство за принадлежност към света.

Днес чувствителни органи ще са стомахът, лигавицата, яйчниците, матката, перитонеумът, лимфната система, гръдната кост.

Сега тези органи са по-чувствителни, затова им осигурете допълнителни грижи. Добро време за диети и пости.

По отношение на хирургичните операции имайте предвид, че по време на намаляваща Луна се препоръчват подобни интервенции, но избягвайте изброените вече органи.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във