Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 19 май – Анализирайте пречките без емоции


Сряда, 19 май – Анализирайте пречките без емоции


Днес ще усещате влиянието на Луната, която е във фаза „полумесец“ и се задържа в съзвездието Лъв, образувайки квадрат със Слънцето, което е в знака на Телеца. Подобно разположение може да причини двучасово противоречие между основни принципи. Могат да възникнат препятствия, които да унищожат новото начало, което много хора са поставили преди седем дни, когато имаше Новолуние в Овен. През повечето време ще пропускате да анализирате възникващите пречки и чисто емоционално ще пренебрегвате проблема. Това поведение е грешно, защото само след прецизен анализ, човек може да реши дали това, което е започнал, може да го продължи или не. Ако решите да го прекратите, това означава, че след Новолуние сте достигнали до нови, важни изводи и прозрения. Ако ли пък не - просто продължавайте и не обръщайте внимание на обструкциите.

Овните през първата част на деня ще са фокусирани върху въпроси, свързани с дома и членове на семейството. Основните им грижи ще са около редовните финансови постъпления.

Телците с охота ще харчат средства, включително значителна част от спестяванията си, за да направят близките си щастливи.

Близнаците днес могат да бъдат принудени да споделят някаква тяхна идея или лична собственост с някой друг. Това ще ги разгневи и изпълни с ревност, но е препоръчително бързо да възстановят спокойствието си. Справедливостта ще се възстанови, могат да посетят храм или да излязат сред природата.

За Раците е добро време да обновят гардероба си, като си купят модни дрехи. Лъвовете ще покриват редовните си разходи и няма да се интересуват много дали сметките им не са се увеличили. Няма да са в настроение и да правят опити да намалят разходите си, но е добре да се опитат новите сделки, които днес ще сключат, да бъдат изгодни.

Представителите на зодия Дева ги очакват положителни новини в сферата на финансите, така че имат основание да са в добро настроение. С тях ще се свържат точните хора и това ще увеличи финансовите им печалби. Ако някой им дължи пари, засега е препоръчително да бъдат търпеливи.

Везните ще се усетят финансово силни и независими през втората половина на деня. Минали усилия и инвестиции ще започнат да дават своите плодове. Може да им се наложи да направят избор с какви клиенти искат да се обвържат – препоръчваме им да бъдат внимателни.

Представителите на зодия Скорпион ще имат големи шансове през втората половина на деня да спечелят допълнителни средства. Ще се радват на благосклонното и покровителствено отношение на хора – лидери в техния бранш, които ще ги насочат в правилната посока.

Стрелците е добре днес да бъдат предпазливи, когато сключват финансови партньорства. Препоръчително е да имат пълно доверие в почтеността на партньорите си. След обяд ще имат по-голям късмет в сферата на финансите.

За Козирозите е важно днес да не правят опити да контролират чуждите финансови авоари, независимо че те могат да са на техни много близки хора. Това може да доведе до бъдещи усложнения.

За Водолеите е препоръчително да правят разумни вложения в промяната на своя имидж. Но стъпката, която правят, е важна – тя ще увеличи увереността в качествата им.

За представителите на зодия Риби е по-добре днес да сдържат емоциите си, да не правят излишни харчове и да се въздържат от даване пари назаем дори на близки хора, тъй като възстановяването на средствата ще отнеме много повече време от очакваното.

Facebook logo
Бъдете с нас и във