Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 18 ноември - Проблеми в комуникациите, транспорта и работата с документи

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 18 ноември - Проблеми в комуникациите, транспорта и работата с документи.


Това е ден на Меркурий. Тази планета е в Скорпион от 11 ноември и ще остане в този знак до 2 декември. В този знак Меркурий ни кара да сме критични, скептични, понякога потайни и подозрителни. Вкопчваме се в своето мнение и е трудно да го променим. Мисълта ви ще бъде по-задълбочена, думите ви по-въздействащи, понякога дори хапливи. Може безпричинно да наранявате другите хора.

Това положение на планетата е благоприятно за онези от вас, които се занимават с медицина, химия, фотография, детективска работа, окултизъм, изследователска работа и големи сделки.

Ще се подобри решителността на хората и те може да преодоляват всякакви пречки, за да достигнат до онова, което преследват.

Понеже Меркурий е в опозиция на Уран, много хора може да имат склонност да използват слабостите на другите за своя изгода. Не произнасяйте присъди срещу тези, които са по-нещастни от вас.

Този ден е хубав за всички изобретатели. Може да им хрумват ексцентрични идеи.

Хората, които са на високи позиции и се ползват с авторитет, няма да приемат съвети. Възможни са всякакви недоволства от страна на подчинени, особено ако са представители на Близнаци и Стрелец.

Добър ден за тези, които се занимават с писане, преподаване, наука, философия и политика. Успешен ден за бизнеса на Скорпиони, Водолеи и Овни. Те може да правят промени в него.

Ако работите с документи, бъдете внимателни, защото може да загубите някой от тях или да бъдете неприятно изненадани от липсващи данни или някакви фалшификации.

Тези, които се занимават с транспорт и комуникации, може да изпитат затруднения, дори е възможно да не могат да реализират своите планове и проекти.

За Рибите тази сряда е благоприятна, ако трябва да свършат работа в държавни органи, съдебни инстанции, администрации, банки. Благоприятен ден за Лъвовете, които се занимават с недвижими имоти и строителство. Скорпионите и Козирозите може да имат желание да доминират над другите. Те ще са емоционално по-възбудими и ще имат нужда от изразходване на сексуалната си енергия. Любовта ще е много важна за тях.

Хората, които се занимават с творчество, днес ще са емоционално удовлетворени.

За Рибите и Девите няма да е особено подходящ ден да предприемат ново пътуване.

Овни, Козирози, Раци и Везни може да се държат по-агресивно от обикновено.

За представителите на всички зодии благоприятното време за всякакви нови начинания е в промеждутъка от 10.00 часа до 10.40 часа.

 

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във