Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 18 август – Оптимизъм и желание за сътрудничество


Сряда, 18 август – Оптимизъм и желание за сътрудничество


По обяд Луната и Венера ще застанат по такъв начин една спрямо друга, че ще образуват ъгъл от 90 градуса. Това разположение ще се отрази като засилено чувство на оптимизъм. Мнозина ще се радват на социалните си контакти и ще имат желание да подкрепят близките и приятелите си.

Важно е обаче да не им се налагат и да не ги принуждават да постъпват против волята им. Ще се наблюдава повече сантименталност и емоционално потапяне в спомените. Ще изпитвате по-голямо удоволствие от храната от обикновено и независимо, че сякаш не може да спрете да ядете, не се самообвинявайте. Поканете някого от бизнес партньорите си на обяд и си пожелайте добър апетит!

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните денят е многообещаващ – ще направят страхотен финансов удар. И проектите, по които започнат да работят, ще им донесат невероятни печалби.

За Телците във финансов план новините не са особено добри – ще се сблъскат със сериозни проблеми и ще си дадат сметка, че ако са нямали подкрепата на други хора, са щели да бъдат напълно разорени.

Близнаците ще искат да впечатляват - ще харчат парите си за скъпи неща като маркови дрехи, обувки, аксесоари. Но тази шопинг терапия няма да им помогне много да си повишат самочувствието. По-добре е да направят инвестиции в образователен или културен проект.

Раците ще получат одобрение за големи банкови заеми, но предвид сериозни предстоящи промени в професионален план, е добре първо внимателно да преценят нуждите си и след това да се възползват от сумата.

Лъвовете имат нужда от експертни съвети, за да престанат да се тревожат за финансовите си дела. Ако не могат да си го позволят, е добре да отделят повече време за собствено проучване.

За Девите е важно да мислят стратегически и в дългосрочен план, а точно днес да не предприемат никакви конкретни действия.

За Везните е препоръчително да си организират малко пътуване, за да се презаредят. Препоръчително е да търсят баланс във финансовите си операции. Само така ще могат да контролират бизнеса си.

Скорпионите, които работят за себе си, ще могат да се поздравят със сериозен успех. Новите маркетингови стратегии, които в последно време следват, ще им донесат големи печалби.

Стрелците ще са силно изкушени да пазаруват. Ще надхвърлят всякакви разходни тавани и е възможно дори да им се наложи да теглят заеми. Добре е да държат ситуацията под контрол и да си дадат сметка докъде могат да стигнат.

За Козирозите е препоръчително да медитират и, както съветва една популярна песен, да се издигнат над дребните сплетни. Това ще им помогне в социалните контакти и в защитаването на интересите им.

Водолеите ще впрегнат целия си интелектуален капацитет, за да оправдаят напълно неразумни покупки. По-добре е да не се затормозяват излишно, а да продължат напред, прощавайки си малката глезотия да си купят една боа и три риса на цената на McLaren P1.

За Рибите е важно да бъдат отговорни пред себе си и да инвестират време, енергия и пари само за дейности и каузи, които са наистина смислени. За тях в пълна степен ще важи максимата „времето е пари“.

Facebook logo
Бъдете с нас и във