Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 15 септември – Марс във Везни засилва естетическото чувство


Сряда, 15 септември – Марс във Везни засилва естетическото чувство


Марс във Везни засилва естетическото ви чувство. Разположението на планетите ще увеличи интересите ви към изкуството и шанса за намирането на успешни финансови ходове. Ще изпитвате удоволствие да общувате. Сега е подходящо време и да помислите да водите по-здравословен начин на живот – с повече сън, здравословно хранене, спорт или дълги разходки.

А ето върху какво да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Овните да се вслушат във вътрешния си глас. В резултат на това ще могат да изпълнят точно и прецизно всичките си планове. Очакват ги разочарования, но с чувство за хумор ще се справят лесно с неприятните емоции.

Телците, които се занимават с мениджмънт, ще оставят конкуренцията далеч зад гърба си. Ако заложат на по-демократичен стил на взимане на решения, ще докажат, че са достатъчно смели и в неблагоприятни ситуации за бизнеса.

Близнаците, заети в администрацията, ще получат така необходимите им насърчение и морална подкрепа от шефовете им. Представителите на зодията в академичните среди най-накрая ще  намерят решение на проблем, който ги измъчва от доста време насам.

Раците ще са по-дипломатични от обикновено - това ще повлия на успешния завършек на сложните преговори, които водят вече няколко седмици.

 Лъвовете днес ще са като Пикасо – с вихрено въображение и силна харизма. Добре е да се възползват – особено ако работят в сферата на медиите. В трудни ситуации решението на ребуса е в доверието.

Девите ще се чувстват като властелини на съдбата си – повече от всякога ще усещат, че всяко решение си е тяхно и имат пълната свобода да го вземат и отстояват. Ако са на управленски позиции, ще имат завидни успехи, благодарение на превъзходните си аналитични способности умението си бързо да взимат решения.

Везните ще похарчат голяма сума за сватбени приготовления или за забавления и развлечения, свързани с отбелязването на някакво важно събитие. Колкото повече хора зарадват с празника, който организират, толкова по-голям личен успех ще имат „виновниците” за него.

Скорпионите ще се изпълнят с благодарност, че имат приятели на влиятелни позиции, които ще им дадат мъдри съвети. Без много шум ще започнат ново сериозно бизнес начинание. Ще се радват на добра репутация сред представителите на противоположния пол.

За Стрелците е препоръчително да организират семеен обяд или вечеря, на който да поговорят с близките си и да ги изслушат. От доста време са ги пренебрегвали, а те днес определено имат нужда от допълнително внимание.

Козирозите ще се чувстват като властелините на хаоса – ще са в настроение да подреждат, приоритизират и сбъдват мечти. Но е препоръчително да не са свръхентусиазирани – да не летят твърде високо, за да не си изгорят крилете като в известната легенда за Икар и Дедал. Добре е да са по-концентрирани в работата си.

Водолеите ще са превъзбудени – колата на мечтите им скоро ще бъде паркирана пред дома им. Днес е подходящо време да увеличат активите си.

Рибите ще приключат в срок с всички поставени задачи. Ще имат дългосрочен успех, ако инвестират в строителния или проектантския бизнес, а по-специално в изграждането на тристайни апартаменти с големи балкони към всяка стая и специална ниша за домашните любимци.

Facebook logo
Бъдете с нас и във