Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 13 октомври - Искреност и надеждност в бизнес отношенията


Сряда, 13 октомври - Искреност и надеждност в бизнес отношенията


Днес Венера и Сатурн са разположени по такъв начин една спрямо друга, че това ще ви се отрази положително на самочувствието, самоконтрола и самодисциплината. Ще повлияе и на начина, по който реагирате в общуването си с хората около вас – ще сте премерени и тактични. Ще изграждате доверие и ще откриете за бизнес партньори хора, които ще са искрени с вас и ще измислят нови стратегии – надеждни и успешни за компанията ви.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овенът ще си даде сметка, че, колкото и трудности да среща в живота си, има и страхотни дни, какъвто е днешният, който като с гумичка изтрива всички отрицателни преживявания. Няма да му се налага да бърза, ще работи с удоволствие. Ще научи урока - „Какво е да се чувстваш удовлетворен от живота“.

За Телеца е благоприятен ден за купуване на спортни стоки и за откриване на спортен магазин или фитнес център. Ако се колебае дали да се раздели с някого от досегашните си подчинени, е добре да не го прави, а да му възложи нови задачи - вероятността да бъде приятно изненадан е огромна.

Близнаците ще могат успешно да започнат нов бизнес, свързан с услуги за деца - курсове по езици или музикални инструменти. Ще се обградят с колеги, за които също ще е важно работата им да е свързана с иновативни решения в сферата на обучението.

Раците ще имат успех в дейности, свързани с транспорт и комуникации. Ще им бъднат върнати пари, които са смятали за безвъзвратно изгубени. Това ще ги изпълни с оптимизъм, с който ще заредат всички около тях.

Лъвовете ще са доста експанзивни и емоционално превъзбудени. Те ще искат независимост и свобода при взимането на решения. Няма да са склонни да се съобразяват с околните, но ще проявяват завидни организаторски способности.

Девите може да имат проблеми, ако работят в уединение и нямат възможност за общуване с приятели, любими хора, колеги. Ще са по-раними и може да се засегнат от неуместни шеги. Препоръчително е да проявят чувството си за хумор и да потърсят друга гледна точка към възникналите конфликти с началници или с хора, с които живеят в един дом или работят в едно помещение.

Везните ще могат да се похвалят с успешни взаимодействия с приятели, които ще им помагат в работата и дейността им. Те може да реализират свои планове и проекти, да сбъдват мечтите си. Възгледите им ще са непредубедени и безпристрастни, въпреки че може да променят целите си.

Скорпионите ще решават сложни интелектуални задачи, но може и да са прекалено импулсивни и да правят прибързани заключения. Те може да въвеждат промени в бизнеса си и да започват нещо, което е съвсем различно от досегашните им занимания. Добре е да са внимателни във финансовите дела особено ако в тях участват и приятели.

Стрелците ще проявяват любопитство и ще изразходват доста умствена енергия. Добре е да не се разпиляват и да отстъпват, ако се налага. Те може да проявяват борбеност, своенравност, язвителност и придирчивост. Хубав ден за решаване на правни въпроси и измисляне на нова стратегия.

Козирозите, които се занимават с добив на полезни изкопаеми и търговия със скъпоценни камъни, днес ще имат успех. Ще върви и на тези представители на зодията, които са в сферата на недвижимите имоти и политиката. Добре е да се въздържат от крайни действия.

Водолеите може да имат проблеми при воденето на преговори и сключването на договори. Те ще имат успех в неща, свързани с общи пари, както и в подготовката и подаването на документи за заеми и кредити. Подходящ ден за планиране на продължителни бизнес пътувания.

Рибите днес успешно може да се заемат с неща, свързани със служители, колеги и подчинени. Могат да организират най-успешния тиймбилдинг или специално тържество по случай годишнина от създаването на компанията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във