Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 12 май – Задвижване и изключителна енергия


Сряда, 12 май – Задвижване и изключителна енергия


Особеното разположението на Марс спрямо Уран, което ще наблюдаваме около пет дни, ще ни се отрази като мощен тласък в посока упорити усилия и изпълване с амбициозни намерения и стремежи. Освен че ще сме заредени с изключителна енергия и работоспособност, ще сме и много импулсивни. Уран влияе, като засилва пъргавината на ума и ни зарежда с много идеи. Мнозина ще изпитват чувството, че постигат необикновени успехи. Какво повече биха могли да искат? Но както тази сряда, така и през следващите няколко дни, ще могат да се похвалят с изключителни триумфи.

Ето на какво по-конкретно да обърнат внимание представителите на отделните зодии.

Овните ще насочат усилията си към постигане на финансови печалби. Колкото повече усилия влагат, толкова повече ще спечелят, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Телците ще се радват на всичко, което в последно време са спечелили. Ще могат да се похвалят с изключителна проницателност по финансовите въпроси през втората половина на деня, така че нека се възползват максимално от нея.

През първата половина на деня Близнаците да имат предвид, че в зависимост от това колко енергия влагат в работата си, толкова дивиденти ще извлекат в бъдеще. По-късно през деня няма да имат голям късмет в сферата на финансите.

Раците да очакват, че ще могат да се похвалят с възвръщане на добрите си финансови позиции. За тях тази сряда е благоприятен ден за правене на пари, но не и за възлагане на големи надежди на близки хора.

За Лъвовете е важно да се уверят, че контролират банковия си баланс. Денят обещава по-големи печалби при относително по-малко работа, така че могат да се смятат за късметлии.

Представителите на зодия Дева ще имат повече финансови тревоги през втората половина на деня. Те ще са провокирани не само от притеснения за техни лични проекти, но и поради факта, че финансовото им състояние се отразява и на семейството и на близките им, които разчитат на тях.

За Везните денят едва ли ще е най-успешният по отношение на финансовите въпроси – така че е препоръчително да продължат да работят, без свръхочаквания. Нещо, което вероятно ще ги притеснява, е разликата между приходи и разходи.

Представителите на зодия Скорпион да имат предвид, че през втората половина на деня ще харчат твърде неразумно за глезотии, на които ще се наслаждават през свободното време, и за да се харесат на противоположния пол.

В подобна ситуация ще изпаднат и Стрелците – няма да се поколебаят да вземат пари назаем, за да прекарат деня в приятни наслади.

За Козирозите е препоръчително да излязат от зоната си на комфорт и да поработят усилено, за да спечелят повече. Иначе по-късно ще съжаляват за незадоволителното си финансово състояние. Днес е благоприятно време да се свържат с хора, които биха могли да им помогнат в кариерното развитие.

Представителите на зодия Водолей ще имат възможност да поразсъждават над дилемата какво е в действителност полезно за тях и какво не. Благоприятен ден да научат нещо повече за навиците и принципите на успелите финансисти, инвеститори и предприемачи.

За Рибите тази сряда е благоприятно време да помислят за спестяванията си, за осигуряване на странични доходи и за откриване на начин как парите да не изтичат измежду пръстите им.

Facebook logo
Бъдете с нас и във