Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 11 ноември – ден за учене, анализи, консултации със застрахователи и детективи

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 11 ноември – подходящ ден за учене, анализи, консултации със застрахователи и детективи.


Денят се управлява от Меркурий, който днес преминава в знака Скорпион. Ще сте склонни да мислите в детайли, конкретизирайки всеки отделен елемент от картината. Денят е много добър за всякакви научни разработки, писане на доклади, научни статии, анализи, за правене на изчисления. Всички хора, упражняващи професии, при които са важни и най-дребните детайли, ще усещат, че им върви леко днес.

Днес Меркурий ще даде възможност на всеки добре да обединява различните идеи и факти в едно цяло. Днес ще се радвате на блестяща памет, много дълго време и в детайли ще помните всякаква информация. Затова ви препоръчваме в този ден да учите за изпити, да се запишете на курсове или да подготвите презентация.

В общуването човек ще е проактивен и вдъхновяващ другия, ще поддържа енергично всякакъв диалог, ще е отворен да възприема човека, с когото общува, в положителна светлина. Но ако вие сте запален по някаква идея или мисъл, то няма да се отклонявате от пътя си и би било трудно да бъдете разубедени – особено ако сте завладени от емоции. Днес е желателно всеки да се вслушва в аргументите на другия, да чете книги с цел познание и да е отворен към нови неща. Изучавайки даден предмет, ще сте го разбрали само ако изпробвате наученото на практика и то не само използвайки разума си, но и чувствата.

Денят не е много подходящ за държане на речи и за явяване пред публика.

Днес ще е благоприятен ден за изследователи, аналитици, учени. Ако сте методични в своята работа, ще постигнете големи резултати. Никога не се спирайте на повърхностни обяснения, а се насочете към корена, към извора на нещата. Ще сте достатъчно адекватен, работоспособен, упорит, напорист в своята дейност, но едновременно с това ще бъдете и невероятно педантичен.

В контактите си днес трябва да съумеете да намерите начини да завоювате доверието на човека, който ви е интересен. Едновременно с това може да сте спорещ и прекрасен боец. Ако бъдете засегнати, ще намерите остра дума, за да отговорите на агресията. Ще накарате опонента си да се усъмни в собственото си виждане. Ето защо в този ден ще може да разчитате на магически способности, защото ще може да оказвате невероятно въздействие с думи.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във