Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 10 ноември – Бърз, но тесногръд начин на действие


Сряда, 10 ноември – Бърз, но тесногръд начин на действие


Тази сряда Марс и Сатурн въздействат интензивно върху Меркурий, което ще предизвика различни реакции, вариращи от забележително бързи до консервативни и крайно тесногръди.

Разположението на Меркурий спрямо Марс ще увеличи бързината ви, но и противоречивия характер на действията ви. Препоръчително е бързата съобразителност да ви помогне по-аргументирано да защитите позициите си.

Разположението на Марс спрямо Сатурн ще направи много от вас доста упорити, дори твърдоглави. Това е хубаво да се случва от време на време, но не за дълго. Наблюдаваната констелация между двете планети ще трае около пет дни, което е доста дълго време и трябва да се работи за по-голяма гъвкавост.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните може да имат проблеми, ако работят като вълци единаци и нямат възможност да общуват с приятели, любими хора, колеги. Ще са по-раними и може да се засегнат от неуместни шеги. Препоръчително е да проявят чувството си за хумор и да потърсят друга гледна точка към възникналите конфликти с началници или с бизнес партньори.

Телците ще могат да се похвалят с успешни взаимодействия с приятели, които ще им помогнат със съвет в работата. Те може да реализират свои планове и проекти, за които са мечтали от доста време насам.

Близнаците ще решават сложни интелектуални задачи, но може и да са прекалено импулсивни и да правят прибързани заключения. Те може да въвеждат промени в бизнеса си и да започват нещо ново, което е съвсем различно от досегашните им занимания. Добре е да са внимателни във финансовите дела особено ако в тях участват и приятели.

Раците ще проявяват любопитство и ще изразходват доста интелектуална енергия. Добре е да не се разпиляват и да отстъпват, ако се налага. Те може да проявяват своенравност, язвителност и придирчивост, което обаче невинаги ще им носи успех.

Лъвовете, които се занимават с добив на полезни изкопаеми и търговия със скъпоценни камъни, днес ще сключат много изгодни сделки. Ще върви и на тези представители на зодията, които са в сферата на недвижимите имоти и политиката. Добре е да се въздържат от крайни действия.

Девите може да имат проблеми при воденето на преговори и сключването на договори. Те ще имат успех в неща, свързани с общи пари, както и в подготовката и подаването на документи за заеми и кредити. Подходящ ден за планиране на продължителни бизнес пътувания.

Везните ще са в настроение да дават съвети, да организират важни работни срещи и да намират решение на сложни проблеми.

Скорпионите ще се проявяват като перфектни професионалисти, ще общуват с лекота с всякакви хора. Но едва ли ще имат възможност да си починат и освежат с нова прическа, както отдавна планират.

Стрелците трудно ще се задържат на едно място - ще се опитат да завършат трудни сделки с помощта на бизнес партньорите си. Може да им се наложи спешно да заминат в командировка.

За Козирозите денят е благоприятен за осъществяване на контакти с чужбина. Могат да започнат успешен износ на строителни материали. Но ще трябва да работят изключително концентрирано. В противен случай ще се чувстват много несигурни.

За Водолеите днес е идеален ден да усъвършенстват уменията си. Трябва да избягват да хабят енергия за ненужни ангажименти, а да се фокусират върху най-важния си проект.

Рибите ще бъдат похвалени за усърдната си работа, но ще са склонни да отлагат важни задачи. Препоръчително е да разсрочат някои ангажименти, за да приключат важна бизнес сделка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във