Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 9 август - Интересни разговори


Понеделник, 9 август - Интересни разговори


Луната и Меркурий ще си взаимодействат по такъв начин, че той ще повлияе на разговорите, които ще провеждате преди обяд. Те ще са интересни и полезни.

Това ще ви изпълни с жизнерадостно настроение, което обикновено води до допълнителни приятни емоции. Дамите ще търгуват по-лесно. Добре е, ако между вас и началниците ви тлеят стари конфликти, те да бъдат премахнати още преди обяд. Ключът към разрешаването им се нарича „толерантност“.
А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще имат за приоритет да посрещнат нуждите на възрастните членове на семейството си. В професионален план за тях ще е полезно да се вслушат в съветите на по-опитните си колеги.

Телците през първата половина на деня ще бъдат твърде заети с други задачи, за да мислят къде да вложат парите си от успешния си борсов дебют.

Близнаците ще са заети с отговаряне на изискванията на различни регулаторни органи. Добре е да са фокусирани и да не се ядосват излишно.

За Раците е препоръчително вместо да се притесняват за другите, да променят себе си и да помислят как да подобрят имиджа си.

Лъвовете ще харчат много през първата половина на деня и няма да мислят твърде много за предстоящите си инициативи. Ако през втората половина на деня изпитат леко чувство на вина, да помислят как до края на седмицата да бъдат по-пестеливи.

Представителите на зодия Дева ще намерят най-накрая точните партньори, които ще им помогнат да завършат отдавна започнатите проекти. Добре е да са внимателни в сметките, които правят, защото при изчисленията им са възможни сериозни грешки.

За Везните е благодатно време да започнат нов бизнес, но да избягват всякакви спекулативни сделки. Работещите на свободна практика ще бъдат затрупани с нови поръчки.

Скорпионите ще имат възможност да открият нови пазари за бизнеса си. Ще си дадат сметка, че имат завидно лоялни съдружници.

Стрелците да инвестират в нови начинания само ако имат пълно доверие в партньорите си. През втората половина на деня ще имат повече късмет.

Козирозите да си направят самоанализ и да проверят разходите си за последните няколко месеца. Това ще им помогне да добият яснота за какво реално харчат парите си и не могат ли да имат по-голяма възвръщаемост от вложенията си.

За Водолеите точно днес не е благоприятно време за теглене на кредити, тъй като ще имат затруднения в изплащането им. Така че е добре да затягат коланите.

Рибите ще могат да се похвалят с невероятни печалби от акции - това ще ги изпълни с голяма благодарност към всичко живо около тях. Най-добре е да почерпят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във