Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 8 ноември – Вдъхновяващи ораторски умения


Понеделник, 8 ноември – Вдъхновяващи ораторски умения


Днес Луната ще въздейства благоприятно на Венера, Меркурий, Марс и Уран, което ще ви се отрази като увеличаване на вашата любезност, очарователност, общителност и оптимистична нагласа към случващото се наоколо.

По-лесно ще намирате точните думи, които дълбоко ще докосват и променят. Ще сте забележителен оратор благодарение на Меркурий. Мъжете, под въздействието на Марс, ще бъдат привличани от самоуверени и смели жени.

Уран ще ви влияе като повиши желанието ви да кроите планове за бъдещето, изпълнени с готовност да проявите невероятна упоритост за реализирането на мечтите си.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще решават въпроси, свързани с кариерата и увеличаването на финансите им. Те ще са толкова изтощителни, че би било препоръчително след това да си вземат отпуска и да заминат на пътешествие. Онези от тях, които днес работят по групови проекти, ще си създадат нови приятелства.

За Телците днес няма да е особено успешен ден, ако участват в търгове или конкурси за обществени поръчки. Ако кандидатстват за работа, ще се представят отлично на интервюто. Но като цяло е добре този понеделник да бъдат предпазливи в своите решения и да се презастраховат заради възможни злополуки.

Близнаците ги очаква тежка конкурентна битка. Ще я спечелят, ако заложат на грижата за другите. Онези от тях, които имат неуспешни романтични връзки, да се подготвят за нова любов.

Раците ще са натоварени с много отговорности, но ще се проявят като сръчен жонгльор. С лекота ще приключат отдавна отлагани задачи.

Лъвовете няма да са в настроение да слушат чуждо мнение. Ще налагат волята си и има риск да влязат в сблъсък с тежки характери. Препоръчително е да заминат в командировка – пътувайки, ще открият свои неподозирани качества.

Девата ще трябва да бъдат максимално организирана и да не лежи на стари лаври. Добре е да обърне внимание на отношенията си с хората, на които дължи до голяма степен успехите и спокойствието си.

Везните да очакват бизнес партньор или нова романтична връзка, които ще са им за цял живот. Човекът, който им изпраща съдбата, има интереси и разбирания за живота съвсем като техните.

Скорпионите днес няма да останат незабелязани. Може някой злобно да ги упрекне, че са назубрили безпогрешно книгата „Как да печелим приятели и да влияем върху хората“. Истината е, че от умението им да убеждават другите в това, което вярват, най-много ще спечели бизнесът им – всички хора, които работят за тях, и клиентите им, които се ползват от продуктите и услугите им.

Стрелците ги очакват маратонско бягане и Херкулесови подвизи в името на бизнеса. В един момент ще си дадат сметка, че царуващият хаос около тях е добре дошъл за изпълнението на техните планове и с удоволствие ще се гмурнат в него.

Козирозите, които принципно не са импулсивни, днес ще взимат решения, без трезв анализ и сериозно предварително проучване. Това може да им изиграе лоша шега, затова е препоръчително да изчакат.

Водолеите ще се радват на обичта и уважението на колеги и бизнес партньори. Всички ще са доволни от работата им и те ще се чувстват като на курорт. Очаква ги радостна среща със стари приятели, отдавна заминали в чужбина.

Рибите често ще променят настроението си. Това може да се дължи на стрес заради лични проблеми, но в действителност преувеличават и нямат причина за безпокойство. До края на деня ще получат много добри новини.

Facebook logo
Бъдете с нас и във