Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 8 март - Ентусиазъм и авантюри


Понеделник, 8 март - Ентусиазъм и авантюри.


Тези, чиято работа е свързана с рискове и авантюри, ще имат успехи. Много хора може да се държат предизвикателно и да ядосват останалите. Ще се нуждаете от партньори, готови да ви следват стъпка по стъпка.

Добре е да мислите преди да говорите, защото мнозина от вас ще се държат безразсъдно, ексцентрично и безпринципно.

Доста хора ще вървят по пътя си и няма да се интересуват от това какво мислят и чувстват другите.

По-нервни ще са представителите на Водолей и Телец.

Подбирайте добре откъде се информирате, защото в повечето случаи информацията, която ще достига до обществото, ще е силно манипулирана и неточна. Хората ще бъдат лъгани от немалко медии и то доста успешно за неща, случващи се в света и в държавата.

За Рибите и Водолеите ще са характерни прояви на повишена емоционалност.

Добре е всички да се пазят от измами, коварство и лъжи.

При Овните могат да настъпят внезапни промени във финансов план. При тях може неочаквано да дойдат пари, но е възможно и да загубят такива. Не е добре да се предоверяват на приятели, когато става дума за пари. Денят за тях е благоприятен за комуникации, реклама, маркетинг, организиране на кратки пътувания.

Телците ще са нервни и напрегнати. Те може да имат промени във финансовото положение. За тях е благоприятно да водят разговори, преговори, да сключват договори, свързани с бизнеса и кариерата. При тях може да се наблюдава разширяване на бизнеса, добри отношения с началници, повишение.

Близнаците ще са емоционални и мислите им ще зависят силно от емоциите. За тях денят е благоприятен за посещение в банки, съдилища, държавни администрации, както и за пътуване на далечни разстояния и отношения с чужбина, чужденци. Тайните им врагове може да се активират и да станат агресивни.

Раците, които управляват чужди пари, ще имат успех. Тези от тях, които се занимават със застраховане, окултизъм, дейности, свързани с пазене на секретна информация, също ще имат успехи. За тях е благоприятно да развиват дейности, свързани с далечни пътувания, болници, санаториуми, СПА центрове, фармация, акцизни стоки.

Лъвовете днес ще имат възможност да преговарят и сключват успешни бизнес сделки. Те трябва много да внимават при разговори с началници, защото може да има скарвания и непредвидени действия от страна на висшестоящите.

Девите може да очакват от партньорите си да ги заблудят, а дори и да ги измамят. Техните началници ще са с променливи настроения и ще реагират емоционално и нервно. Може да настъпят промени в бизнеса им. За тях ще са благоприятни контактите с колеги и подчинени, както и ще имат успех, ако наемат персонал.

Везните, които се занимават със спорт, изкуство, деца, строителство, недвижими имоти, интериорни решения, ще имат успех. Те може да се заемат с решаване на проблеми, свързани с държавни администрации, банки, съдилища. Те може да водят успешна кореспонденция с чужбина.

Скорпионите трябва да са много внимателни при разговорите си с партньорите, защото е възможно да се скарат с тях. Онези представители на зодията, които се занимават с управление на чужди пари, застраховане, охрана, детективски агенции, ще имат сериозни успехи.

За Стрелците днес е подходящо да водят бизнес разговори, преговори, да подписват договори и всякакви документи. За тях е подходящо да правят реклама и маркетинг, както и да сключват сделки с техника и автомобили.

Козирозите може да наемат успешно персонал, да подобряват условията на труд на своите подчинени и колеги. Тези от тях, които нямат работа, днес може да направят опити и да си намерят изключително добра позиция. Те от доста време имат желание да направят кардинални промени в живота си във всяко отношение. Тези дни това може да се случи при работа с нещо красиво, носещо материална сигурност.

Водолеите може да влязат в семейни спорове у дома. Тези, които се занимават с недвижими имоти, може да очакват изненади в бизнеса, които няма да са приятни. Денят е хубав за тези от тях, които се занимават с учене, преподаване, деца, спорт, изкуство, хазартни дейности и всякакви начинания, изискващи късмет.

Рибите може да започнат промени в дома си или в работните помещения. За тях денят е много добър за сделки с недвижими имоти. Те обаче трябва да са внимателни при сделки с техника и автомобили.


Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във