Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 8 август – С талантите напред


Понеделник, 8 август – С талантите напред  


Още три дни - до 10 август, планетата на любовта Венера е в зодиакалния знак Рак. Когато наблюдаваме това планетарно влияние, в нас се проявяват с по-голяма сила артистичните ни и музикални таланти. В нас се пробужда желанието да се изразяваме чрез изкуство – най-вече чрез поезия и музика.

Венера засилва усещането за принадлежност към семейството и любовта към удоволствията, поради което дори готвенето у дома - за близките, ще придобие по-особено значение.

Венера ще увеличи желанието ни да проявим нежност към семейството и най-близките си.

Финансовите въпроси и осигуряването на допълнителни доходи също ще е приоритет, като няма да се поемат рискове, а ще се разчита повече на сигурни ходове, гарантиращи повече приходи. Ще се разчита на контактите и помощта на семейството.

Най-красиви емоции - най-вече любовни - тези дни ще изживеят представителите на зодиите Рак, Скорпион, Риби, както Дева и Телец. Те ще имат желание да прекарат повече време с обекта на своите чувсва. Ще се чувстват привързани към партньорите си, но и ще имат интерес и към нови отношения, които вероятно няма да прераснат в нещо повече от приятелство.

Представителите на Лъв, Близнаци, Стрелец и Водолей ще трябва да са готови да направят определени жертви за своя партньор, но по-късно ще се чувстват възнаградени за действията си.

На Везни, Козирог и Овен може да им е малко трудно да се справят с любовните трепети в момента, тъй като ще имат да преодоляват множество напрягащи предизвикателства. Техните ангажираности обаче ще им донесат допълнителни дивиденти - в очите на техните бизнес партньори ще изглеждат като герои.

Facebook logo
Бъдете с нас и във