Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 5 юли – „Технически преглед“ за хората от шоу бизнеса


Понеделник, 5 юли – „Технически преглед“ за хората от шоу бизнеса


Слънцето е в знака на Рака. Ако вашата професия е в сферата на шоу бизнеса, днес е своеобразен ден за „технически преглед“. Затова обърнете повече внимание на начина, по който изглеждате, на емоциите, които излъчвате. Като цяло, независимо с какво се занимавате, днес е добре да имате предвид, че първото впечатление, което оставите, когато се запознаете с някого, ще бъде с приоритетно значение за бъдещото развитие на бизнес контактите ви.

А ето върху какво да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Овните да не харчат импулсивно. Може да се окаже, че изпадат в крайности за неща, които не са особено важни за тях. Затова, когато обикалят по магазините или пазаруват онлайн, е добре да се ограничат само върху това, което им е най-необходимо.

Телците ще имат неочаквани разходи. Добре е да избягват да дават пари назаем, тъй като имат малки шансове да си ги получат обратно.

Близнаците е добре да не инвестират в спекулативни сделки. Днес е благоприятно време да похарчат повече средства за малки удоволствия като спа масажи.

За Раците е препоръчително да избягват покупки на недвижими имоти и автомобили. Препоръчително е да обърнат повече внимание на връзките си с хора на високи позиции, тъй като те могат да им дадат полезни бизнес съвети.

Лъвовете ще бъдат безкомпромисни. Ще имат желание да печелят по много и във всякакви категории. Днес късметът ще е на тяхна страна.

Девите ще имат усещането, че всичките им усилия да реализират печалби, са напразни. Но е добре да запазят спокойствие и да не се оставят обстоятелствата да ги объркват и съкрушават.

За Везните е добре да помислят за партньора си – независимо дали в личен или в бизнес план – да го поглезят с подаръци или по-специално внимание, заради подкрепата, която безотказно им дава.

Скорпионите е добре да избягват да теглят кредити, защото е вероятно да имат затруднения при връщането им. Ще имат усещането, че усилията, които полагат, остават недооценени. Това обаче не трябва да ги отчайва – важно е да проявят търпение и да се амбицират малко повече.

Стрелците ще са на вълна планиране на ваканционни пътувания. Колкото и да се ентусиазирани и зажаднели за приключения, е препоръчително да не изхарчват всичките си спестявания за тях.

За Козирозите е благоприятно време да вложат парите си в предмети на лукса или просто да освежат дома си с ново дизайнерско решение.

По отношение на финансовите им възможности тъкмо днес Водолеите няма да са за завиждане. Затова е препоръчително сериозно да помислят как отново да си възвърнат финансовата стабилност.

За Рибите е благоприятно време за консултации със счетоводители. Препоръчително е да мислят позитивно, докато чертаят дългосрочните си финансови планове и прогнози.

Facebook logo
Бъдете с нас и във