Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 30 ноември – Лунно затъмнение

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Понеделник, 30 ноември – Лунно затъмнение


Денят се управлява от Луната. Лунно затъмнение, засилени дълбоки емоции, промени в любовните отношения. Не предприемайте нищо ново днес!

В този ден е последното лунно затъмнение от годината. По време на затъмненията се засилват емоционалните преживявания, чувствителността и има доста неясноти. Денят не е подходящ за никакви нови начинания, защото може да има объркване по отношение на информацията. Затъмнението влияе три дни преди и след точната дата, така че действието му е считано от 27 ноември до 3 декември. В тези дни властимащите ще предприемат тайни и задкулисни действия, ще ограничат информацията. Възможни са доста напрегнати ситуации по отношение на партньорските отношения. Съветваме ви да направите компромис и да изчакате този период да премине, преди да вдигнете бурен скандал. Доста от хората ще направят необмислени постъпки, които може да предизвикат конфликти. Непредвидените действия и ситуации ще са дразнещ провокатор, за това е добре в тези моменти да избягвате разговори, особено ако са емоционално повлияни. Днес не приемайте буквално всичко, което ви се казва, и не вярвайте на информацията, която ще ви се поднесе, защото тя ще е доста изкривена и подвеждаща. Трябва да се доверите на вътрешния си глас и да не се поддавате на манипулации.

Денят е особено критичен за родените между 27 ноември и 3 декември, както за Близнаците между 27 май и 3 юни.

Луната, която влияе на нашите емоции и адаптацията ни в света, днес е с висша октава Нептун, който е неподвижен и не прави аспекти с нито една планета от Слънчевата система. Той сякаш се е изолирал, без да помръдва и наблюдава целия този спектакъл, който се разиграва. Но Нептун е доста коварна планета – той дава много силни емоции, замъглява реалната ни представа за случващото се и подсилва въображението и интуицията. В същото време с Нептун са свързани всички вирусни заболявания, грипните, психичните разтройства, алкохолизма, наркоманиите, пристрастията... Не изключвам много от хората да се отдадат на битов алкохолизъм, но препоръчвам тези дни да се захванете с медитация и слушане на подходяща музика. Денят е особено подходящ, ако се занимавате с духовни практики, извършване на ритуали, посещения и дарения на църкви.

Днес не препоръчваме хирургични операции.

Духовното значение на пълнолунието на 30 ноември 2020 г. е свързано с промяната и несигурността в любовните отношения, а също и с парите.

Днес се  активира не само полярността на Слънцето срещу Луната, но и Венера срещу Уран. Той също така активира най-интензивната ос в небето, фиксирани звезди Алдебаран и Антарес. Окото на бика срещу Сърцето на Скорпиона.

Това силно заредено лунно затъмнение създава много напрежение, безпокойство, несигурност и непредвиденост. Но с гъвкавост можете да се адаптирате към променящите се условия и да се възползвате от възможностите да подобрите любовния си живот и финансите си.

Днес вашият дом, семейство и интимни отношения са в по-остър фокус. Противопоставящи се сили като работа или дом, или опозицията - това, от което се нуждаете, и онова, което искате, - създават вътрешно напрежение и външен натиск. Това може да доведе до конфликти и кризи, които източват енергията ви.

Препоръчваме ви да използвате повишената си емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всякакви предизвикателства във връзката. Подсъзнателното осъзнаване позволява безпристрастен и балансиран поглед върху личните ви взаимоотношения. Ясно ще видите всяка динамика в отношенията или в негативните ви чувства, причиняващи дисхармония. Лунното затъмнение представлява пренастройка на вашите емоции, изчистване на емоционалния багаж от предходните шест месеца. Проблемите са, че количеството получена любов не съответства на дадената.

Днес може да възникне тайно приятелство или връзка с приятел, колега или роднина на вашия партньор. Може да ви се прииска да потърсите емоционален комфорт в сладка храна или вид наркотични вещества. Ако сте самотни, тези дни може да откриете, че, за да си възвърнете вътрешния баланс, ви е необходимо да обичате повече себе си и да разсъждавате все по-често какви чувства изпитвате към самия себе си.

Всички дисбаланси, включващи любов и емоции, могат да бъдат кармично свързани със семейството ви, особено с майка ви. Може би тя е била емоционално дистанцирана, или пречеща, или прекалено властна. Справянето с нерешени проблеми в тази връзка е ключът към възстановяването на баланса. Вашето собствено психично здраве, бракът ви и дори децата ви може да продължат да страдат, ако не направите нещо.

Усещането за предстояща промяна може да е вълнуващо, но и малко страшно и да затруднява отпускането.

Вероятно ще търсите повече свобода и творческо себеизразяване, особено ако напоследък сте били ограничени или отегчени. Или натискът за промяна може да дойде от някого, който има някаква власт над вас. Неочаквано събитие може да ви принуди да промените вашата рутина, поведение или планове.

Важно е да бъдете гъвкави и да се адаптирате към променящите се условия. Ако се противопоставите на промяната и станете арогантни или разрушителни, може да претърпите загуба или да пропуснете важна възможност.

Необходима е корекция, независимо дали сте принудени да правите промени, вероятно не е нужно да променяте изцяло посоката, а по-скоро да направите малка промяна. Правенето на нещо по малко по-различен начин може да промени всичко.

В съществуващата любовна връзка повишената нужда от свобода и вълнение може да доведе до непостоянно и непредсказуемо поведение. Флиртът или сексуалните експерименти могат да доведат до някаква драма. Докато една здрава връзка би издържала на такива прегрешения, една афера по-вероятно би довела до внезапна раздяла.

Ако отивате на среща, то новият ви роман със сигурност ще бъде вълнуващ. Този аспект е особено подходящ за запознанства в интернет и срещи с хора от различен произход от вашия. Но също така благоприятства една нощ, а не дългосрочен ангажимент. Ако обаче сте неортодоксален тип и се нуждаете от свободата си, нова връзка с подобен човек може да доведе до брак.

Каквато и да е вашата ситуация, ако любовта не е опция, тогава промяната и вълнението могат да се проявят в друга сфера на живота. Възможни са финансови непредвидими ситуации, но също и загуби. Този аспект дава тенденция към поемане на риск и хазарт.

Избягвайте тенденцията да насилвате другите с новопридобитите си знания.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във