Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 30 август – Стремеж към сътрудничество и тактичност


Понеделник, 30 август – Стремеж към сътрудничество и тактичност


Меркурий навлиза във Везни и това се отразява като увеличен стремеж към сътрудничество, по-голяма тактичност. В бизнеса и търговията ще постигате успехи благодарение на дипломатични преговори и голяма доза съпричастност. Меркурий ще бъде във Везни до 6 ноември 2021 година.

Кои зодии ще са в най-голяма степен облагодетелствани от Меркурий?

Меркурий във Везни оказва най-благоприятно влияние на Везни, Близнаци и Водолей, както и на Лъв и Стрелец.

Девите и Скорпионите, както Телецът и Рибите също ще могат да се възползват от благоприятното влияние на Меркурий особено ако работят в сферата на комуникациите.

Ракът, Козирогът и Овенът трябва да внимават да не допускат грешки, когато правят изчисления. Независимо в коя сфера са – счетоводство, банков надзор и строителен контрол или пък охранител в зоопарка. Ако не внимават и сметките им не излизат, рискуват да ги обявят за изключително повърхностни.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще осъзнаят, че повечето от бизнес успехите си ги дължат на безпрекословната подкрепа на техните близки. Сега е време да се реваншират, като помислят как да ги зарадват – с вечеря в изискан ресторант, посещение на театър или концерт, спа процедури или пазаруване в луксозен бутик.

Телците ще са като магнит за парите, като грозде за оси. Каквото и да купят днес, ще е изключително полезно и на много изгодна цена. Спокойно могат да си подарят красиво бижу или елегантен часовник.

Близнаците ще посветят деня си в щадене емоциите и чувствата на другите. Макар и да им се струва, че това далеч не им е работата, натрупаният опит днес ще е важен за бъдещ успех в кариерата им.

С непопулярните си методи на работа Раците рискуват да си завоюват титлата „топ илюзионист“, макар и никога да не са били колеги с Дейвид Копърфийлд. Това ще им донесе неприятности в дългосрочен план дори и в момента да обещава най-прекия път към върха.

Лъвовете ще трябва да се справят с решаването на заплетени интриги. Препоръчително е да внимават, когато предложенията им се приемат с пълно единодушие. Но като цяло днес е най-важно с бизнес партньорите си да достигнат до общо решение дори и да трябва да се задоволят със скромни печалби.

Девите е добре да обърнат повече внимание на имиджа си – това е важно, защото по-лесно ще могат да сключат сделка с важен чуждестранен партньор, за каквато мечтаят от доста време насам.

Везните ще имат възможност да се отблагодарят на съдбата за всичко, което досега са получили. Ще им предложат да се включат в мащабна благотворителна инициатива, която за пореден път ще ги убеди, че мисията им в живота е да са меценати.

Скорпионите ги очаква ново начинание, което ще преобърне живота им. Първоначално резултатите няма да отговарят на усилията им, но е добре да бъдат търпеливи. Ако всичко постигат с лекота, постоянно ще подценяват успеха си.

Стрелците ще получат ценен съвет, без изобщо да са го искали. Важно е да не го пренебрегват. Все пак те ще имат последната дума и ще вземат правилното решение, ако бъдат напълно искрени със себе си.

Козирозите, които днес се занимават със спекулативни сделки, ще могат да се поздравят със сериозни печалби. Пред тях ще се отворят много възможности и те ще напреднат, ако изберат тази, която е в най-голям общ интерес.

За Водолеите денят ще премине под лозунга „Работа, работа, работа!“ Но ще бъдат богато възнаградени и едно потупване по рамото ще окаже голямо влияние върху бизнеса им. Важно е обаче да имат предвид, че ако не поемат рискове, не могат да очакват промяна.

Рибите е по-добре да избягват споровете. Никой няма да чуе аргументите им – има риск, ако не отстъпят, несъгласните с тях да започнат да ги замерят с яйца или да предизвикат други „природни“ бедствия. В крайна сметка Рибите ще се смеят последно, така че е препоръчително по-ефективно да използват времето си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във