Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 29 август - Добро взаимодействие между ум и чувства


Понеделник, 29 август - Добро взаимодействие между ум и чувства


Днес между Луната и Меркурий протича особено тясно взаимодействие, поради което чувствата и разумните доводи ще са в особена хармония помежду си.

Това означава, че ако досега ви е било трудно да изразите чувствата си, днес ще ви е по-лесно да го направите.

Освен това Меркурий е в съзвездието Везни, което означава, че новата седмица няма да е особено благоприятна за енергични бизнес сделки, големи парични преводи и спонтанни покупки. Астролозите съветват да бъдете по-внимателни не само с покупките, но и с изготвянето на финансовите документи. Тази седмица е подходяща за решаване на обичайните задачи и за почивка.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, неоправданите рискове могат да ви накарат да допуснете грешни ходове при бизнес сделките си. Препоръчително е да се контролирате и да използвате здравия си разум при търсенето на решения. За да намерите нови източници на доходи, мислете позитивно и се разделете с негативизма, който ви е обхванал в последно време.

Телци, за да запазите сегашните си позиции на пазара и да увеличите доходите си - да получите повишение и бонуси, трябва да се преборите с вредните си навици и да не бъдете суеверни. Седмицата е благоприятна за финансови сделки, особено такива, които по някакъв начин са свързани с ваши роднини.

Близнаци, тази седмица може да осъзнаете, че досега сте се движили в грешна посока по отношение на бизнеса си. Ако това се окаже вярно, не трябва да изпадате в депресия – приемете го като важен житейски опит.

Раци, вашето усърдие, организираност и последователност ще ви помогнат да постигнете успехи. Бъдете малко по-внимателни за детайлите. Работете за увеличаване на вашата издръжливост и самоувереност.

Лъвове, ще бъдете обзети от странно усещане – сякаш сте се изгубили и не знаете какво трябва да направите. Това е нормално чувство, защото сте в процес да си поставите нови важни цели.

Деви, следвайте изпитани методи, вместо да търсите заобиколни решения. Свеждайте до минимум рисковете и ще имате сериозни финансови успехи.

Везни, до вас ще достигнат новини, които ще ви мотивират да работите по-енергично, за да реализирате плановете си. Ще намерите нови източници на доходи, като откриете как да превърнете хобито си в печеливш бизнес.

Скорпиони,  тази седмица е идеалното време да се отървете от онези свои навици, които могат да ви направят бедни. Припомнете си своето място в света, ако по някакви причини в последно време се чувствате като дърво без корен. И се абстрахирайте от външните негативни влияния – само така ще бъдете ефективни.

Стрелци, финансовите ви затруднения тази седмица са само временни. Към края на работната седмица всичко ще се промени към по-добро, така че няма смисъл да правите резки промени. Успехи ще имат онези от вас, които извършват инвестиции в здравния сектор.

Козирози, тази седмица очаквайте да ви върнат стари дългове или да получите повишение. Ако изпаднете в тежка ситуация, способността ви във всяка ситуация да откривате нещо положително, ще ви помогне да излезете от сблъсъка с неприятностите като победител.

Водолеи, тази седмица ще трябва да намерите баланс между работата и почивката, тъй като прекалената ви натовареност ще намали вашата продуктивност и концентрация. Не смесвайте работата и парите с любовта. Авантюрите на работното място няма да ви доведат до нищо добро.

Риби, за да увеличите доходите си и да реализирате плановете си, използвайте способността си да визуализирате бъдещето. Направете така, че въображението да работи за вас. Ще направите добри покупки, ако си купите нови мебели за дома.

Facebook logo
Бъдете с нас и във