Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 28 септември - Прекрасен ден за тези, които се занимават компютри, нови технологии и машини

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Понеделник, 28 септември - Прекрасен ден за тези, които се занимават  компютри, нови технологии и машини.


Сутринта от 7.23 часа до 8.23 часа - благоприятно време за тези, които се занимават с нови технологии, компютри, машини. Сега е добър период за развиващите бизнес, свързан с големи групи от хора, които печелят от популярност, или които се занимават с петролни продукти, акцизни стоки, санаториуми. Представителите на Водолей да внимават с финансовите си средства, защото могат да ги загубят заради измами и самозаблуди.

От 8.23 часа до 9.23 часа – този час е добър за тези, чийто бизнес е свързан с деца, казина, спекулативни операции, които разчитат на късмета и на риска, а също и за тези, които се занимават със спорт. Благоприятен период и за предприемане на промени в партньорските отношения. Тези, които работят по европейски програми и проекти, в този час могат да постигнат успехи. Благоприятен час за Скорпионите и Лъвовете, но да внимават, защото е възможно да ги очакват изненади от страна на партньорите им, които да предизвикат спорове и кавги.

 От 9.23 часа до 10.23 часа – благоприятно време за представителите на Везни, които сега може да предприемат нови начинания в бизнеса, може да наемат нови работници и служители. В партньорските отношения може да има противоречия, спорове. Този час е хубав за тези, чийто бизнес е свързан с транспорт, търговия, комуникации, пътувания. Представителите на Водолей могат да правят промени в бизнеса.

От 10.23 часа до 11.23 часа – хубаво време за тези, които работят в банки, съдилища, държавна администрация, а също и за тези, които са счетоводители и управляват чужди пари. Сега може да уреждате неща, свързани с общи финансови капитали – ваши и на партньорите ви. Този час е благоприятен за застраховки, кредити, заеми. Ако предприемате пътувания, имайте предвид, че те ще са свързани със закъснения, трудности и пречки. Този период не е от най-подходящите за реклама и маркетинг.

От 11.23 часа до 12.23 часа –  Лъвовете ще имат успехи, ако в този промеждутък тръгнат на път. Това време е благоприятно за купуване или ремонт на техника и автомобили, за започване на бизнес с транспортни услуги, комуникации и печатни произведения. Часът е хубав за хората на изкуството, за спортистите, за изработващите и продаващите красиви и скъпи бижута и украшения. Този период ще е успешен и за хората, организиращи празнични прояви.

От 12.23 часа до 13.23 часа – време, благоприятно за строителство и за поставяне основите на сгради. Хубав период за взимане на политически решения, макар и те да са трудни и изискващи особено внимание при реализирането им. В този промеждутък хората, които управляват големи фирми и предприятия, ще имат успехи в начинанията си. Но е добре да са внимателни за недвижимата си собственост. Хубав период за водене на преговори и подписване на договори.

От 13.23 часа до 14.23 часа – благоприятно време за всякакъв вид дейности. Хубав час за разговори с началници и висшестоящи. Добро време за начало на нов бизнес и неговото рекламиране. Хубав час за тези, които се занимават с право, изкуство и чийто бизнес е в партньорство с други хора. Часът е силен за златари, бижутери, спортисти, хора на изкуството. Успехи ще имат и хората, които се занимават със спекулативни операции и с дейности, при които се изисква късмет и са свързани с риск.

От 14.23 часа до 15.23 часа – в този промеждутък може да се заемете с всякакъв вид дейност, свързана с обгрижване. Ако работата ви е свързана с осигуряване на помощ и грижи за болни и деца, то сега е времето да вземете важи решения, свързани с нея. Хубав час за тези, които се занимават с компютри, нови технологии и социална дейност, засягаща големи групи от хора. Благоприятно време приятелите да окажат помощ на бизнеса ви, както и покрай работата да си създадете нови приятелства и контакти.

От 15.23 часа до 16.23 часа – подходящо време за важни решения при дейности, изискващи смелост, борбеност, инициатива. Хора, които са военни и на високи позиции, сега могат да вземат важни решения, особено засягащи персонала и подчинените им. Подходящо време представителите на зодия Дева да наемат работници и да решат важни въпроси, свързани с работата им. Представителите на Рак да внимават в отношенията си с началниците. Козирозите да бъдат търпеливи, защото в дейността им могат да възникнат препятствия.

От 16.23 часа до 17.23 часа –  хубаво време за подготовка на документи, особено ако са свързани с подписване на договори и бъдещи срещи с бизнес партньори. Благоприятно време за покупка на билети за пътуване и за тръгване на път. Хубав час за реклама на дейността ви и разговори с колеги. Подходящ час за избиране на техника, компютри, автомобили и телефони. Меркурий вече прави опозиция на Уран и трябва да сте внимателни при покупката на техника. Добре е да не взимате импулсивни и прибързани решения.

От 17.23 часа до 18.23 часа – Хубав час за заниманията на Лъвовете и Овните. Подходящ промеждутък за разговори с чужденци и осъществяване на бизнес контакти с хора зад граница. Ако сте решили да се занимавате с нещо, с което до този момент не сте се захващали, сега е подходящото време да реализирате това свое намерение. Възможно е да изникнат и нови възможности, но не отлагайте. Ако сте икономисти, банкери, брокери на имоти, съдии или държавни служители, сега е хубав промеждутък за взимане на важни решения, свързани с работата ви.

От 18.23 часа до 19.33 часа – време, изпълнено с положителни провокации към хората на изкуството, организаторите на спортни събития и представителите на онези професии, които се грижат за забавлението и комфорта на другите. В този промеждутък Лъвове и Скорпиони ще уреждат успешни срещи на места за забавления. Контактите с бизнес партньорите ще са полезни и приятни. Успешни ще бъдат начинанията и бъдещите ви планове, свързани с бизнес с детски клубове, спортни и фитнес зали.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във