Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 28 юни – започва седмицата на двата транзита на Марс


Понеделник, 28 юни - започва 26-тата седмица през годината, в която най-критичните събития са двата транзита на Марс - към Сатурн, и към Уран.


В четвъртък, 1 юли, е първият транзит, който ще продължи 3-5 дни. Ще се отрази като изпитване на досада, получаване на лоши новини, загуби. Вторият транзит е в неделя – на 4-и юли. Влиянието му ще продължи 3-5 дни и може да се почувства като преживяване на внезапни промени и напрежение. Най-добрата защита ще е концентрацията.

А за този понеделник ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще са фокусирани върху финансовото си състояние, но е добре да обърнат внимание на стабилността и напредъка в бизнеса. Препоръчително е да бъдат по-практични и да владеят нервите си.

Телците имат големи шансове да получат правото да управляват финансите на компанията, в която работят. Новите отговорности ще са дългосрочни.

За Близнаците е добре да не мислят прекалено много за нищо, тъй като това само ще ги накара да се чувстват депресирани и объркани.

Раците ще се чувстват като в застой, но това е добра новина за тях. Денят обещава да е безпроблемен.

Лъвовете ще трябва много да се постараят, за да отбележат някакъв напредък на финансовия фронт. Днес определено ще трябва да решават редица проблеми със замах.

За Девите денят ще е богат на събития. Ще имат силното желание да се отдадат на спекулативни сделки. Инвестиции, които са правили преди доста време, ще им донесат дивиденти.

Везните ще трябва да се справят с овладяването на напрежението на финансовия фронт. След като приключат с рутинните си задължения, е добре да помислят и за финансовото си състояние.

Скорпионите не бива да позволяват финансови проблеми да развалят отношенията им с бизнес партньорите. Препоръчително е да се опитат да бъдат малко по-либерални.

За Стрелците е препоръчително да мислят не за финансови дивиденти, а за естетически наслади.

Козирозите ще потънат в сметки и изчисления. Не трябва да съжаляват, защото това ще им помогне да спечелят допълнителни средства.

Водолеите днес ще се чувстват като изтискани, а освен това ще трябва да поемат основната тежест по покриването на напълно неочаквани разходи.

Рибите ще се радват на положителни развития във всички области, само вечерта ги очакват разходи, които може малко да ги притеснят.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във