Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 26 октомври – хубав ден за медици, банкери, ръководители на финансови институции

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 


Понеделник, 26 октомври – седмицата, която започва, по-добра от предишните две.Днес Луната прави хубави аспекти със Слънцето и с Меркурий, а също и с Уран. Този ден ще е по-благоприятен от предишните. През миналите две седмици планетите бяха доста зле разположени. Седмицата, която сега започва, ще е по-добра.

Денят ще е благоприятен за промени в бизнеса за представителите на зодия Водолей. Те може уверено да започнат нова дейност - тя ще се развива успешно.

Ако сте представители на зодия Риби или Близнаци и бизнесът ви е свързан с фармация, СПА центрове, акцизни стоки и с търговия с чужбина, ще имате успех, ако започнете да развивате нови проекти. Хубав ден за занимаващите се с медицина, управление на чужди пари, финансови институции, банки.

Представителите на Близнаци и Везни може без притеснения да провеждат интервюта за работа и да наемат работници, служители и подизпълнители.

Телците и Скорпионите може да бъдат изненадани от партньорите си при воденето на преговори или подписването на договори. Девите може да очакват измами от страна на партньорите си.

В същото време и Скорпионите, и Рибите ще могат да осъществят своите амбиции и да постигнат успех, без много да се борят. Ще могат да постигнат баланс между егото и емоциите си. За всички зодии е важно да проявят бодрост и да се борят с апатията особено ако имат усещане, че всичко им се получава по инерция.

В този понеделник е добре да се доверите на инстинкта и интуицията си. Но имайте предвид, че може да имате проблем при взаимоотношенията си с хората, защото всеки ще има потребност да изразява бурно чувствата си. Освен това заради прекален оптимизъм истината и реалността могат да ви разстроят.

Днес, 26 октомври, е хубав ден за музиканти, поети, артисти. Като цяло в този ден не трябва да се подценяват бизнес дамите, защото дори и нещата да не вървят, те ще изненадват приятно.

Тези, които планират далечно пътуване, особено по вода, е добре в този понеделник да се заемат с организацията му.

Благоприятен ден за тези, които се занимават с философия, духовни и окултни практики.

Най-хубавият промеждутък в този първи ден от седмицата ще е от 12.05 часа до 13.55 часа, защото се управлява от Слънцето и е подходящ за всякакви дейности и начинания.

 

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във