Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 26 юли – Кои са галениците на съдбата


Понеделник, 26 юли – Кои са галениците на съдбата


Този понеделник, 26 юли 2021 г., започва 30-ата седмица. Ето кои ще са галениците на съдбата, към които определени планети ще са особено благосклонни.

Меркурий, планетата, свързвана с влиянието върху професионалното развитие, комуникациите, идеите и парите, ще се отрази изключително благоприятно на родените на следните дати: 15 март - 1 април; 16 май - 1 юни; 18 юли - 3 август; 18 септември - 4 октомври; 18 ноември - 2 декември и 16 януари - 30 януари.

Венера, планетата, свързвана с влиянието върху любовта, удоволствията и хармонията, ще се отрази особено силно в положителен аспект на родените на следните дани: 25 април - 4 май; 26 юни - 6 юли; 28 август - 6 септември; 27 октомври - 4 ноември; 26 декември - 4 януари и 23 февруари - 4 март.

Марс, планетата, свързвана с енергията и действието, ще се отрази по особено благоприятен начин на родените на: 17 април - 21 април; 17 юни - 24 юни; 20 август - 26 август; 20 октомври - 25 октомври; 19 декември - 24 декември; 16 февруари - 21 февруари.

Юпитер, който се свързва с усещането за щастие, независимо в коя професионално сфера се развивате, ще се отрази изключително добре на родените на: 19 април - 21 април; 20 юни - 22 юни; 22 август - 24 август; 22 октомври - 24 октомври; 21 декември - 23 декември; 18 февруари - 20 февруари.

Уран, планетата, свързвана с положителните изненади и гениалните идеи, ще повлияе благоприятно родените на: 5 май - 7 май; 6 юли - 8 юли; 7 септември - 9 септември; 6 ноември - 8 ноември; 4 януари - 6 януари; 4 март - 6 март.

Нептун, планетата, свързвана с вдъхновението и творчеството, ще повлияе благоприятно родените на 13 май - 15 май; 13 юли - 15 юли; 15 септември - 17 септември; 15 ноември - 17 ноември; 13 януари - 15 януари; 12 март - 14 март.

А ето какво да участват представителите на отделните зодии.

За Овните днес е идеалният ден да си изплатят стари заеми. Добро време е и да дадат пари назаем на свой приятел или бизнес партньор. Няма да са особено консервативни по отношение решенията, които ще взимат за инвестициите си, но няма и да бъдат прекалено разточителни.

Телците ще могат да се похвалят със силен бизнес нюх. Никой няма да успее да ги подведе, защото мисълта им ще е остра като бръснач. Но въпреки това е добре, когато някой им обяви, че им предлага най-изгодната оферта, внимателно да проверят условията.

Близнаците ще преливат от нови идеи, но прилагането им на практика няма да бъде толкова лесно. Засега те няма да мислят за това, а ще се наслаждават на радостите в живота – ще поемат на пътешествие към екзотични страни или ще посетят скъп спа център.

Раците е възможно да трябва да решат сложен финансов казус, но ако разчитат на близки сътрудници или на членове на семейството за съвет, със сигурност ще се справят блестящо.

Лъвовете ще осъзнаят, че могат да спечелят много повече пари в партньорския си бизнес. Само ще трябва да променят отношението си към колегите и сътрудниците си.

Представителите на зодия Дева е добре да помсилят за зависимостите с – влагат в тях значителни суми, които, ако си ги спестят в близката година, могат да направят изключително добра инвестиция, от която да се издържат години наред. Важно е днес да вземат съдбовното решение.

За Везните днес е идеално време да реинвестират, да разпродават имоти, да печелят от продажбата на акции. Ако имат нужда от уроци по финансово управление, нека не се колебаят да се обърнат за съвет.

За Скорпионите днес е благоприятен ден за спестявания. Ще трябва усилено да работят за увеличаване на авоарите си, но това ще ги изпълни с радост – несравнимо по-голяма от случаите, когато печелят лесни пари.

Стрелците е добре да се отпуснат – особено ако пътуват по работа. Ще им върви, не трябва в никакъв случай да се притесняват, защото късметът ще е с тях и ще бъдат завидно продуктивни.

Козирозите е добре точно днес да са по-спестовни. На финансовия фронт няма да им върви особено, но все пак, ако взимат стратегически решения, звездите могат и да се отнесат благосклонно към тях.

За Водолеите финансовото планиране ще е от решаващо значение за бъдещата им стабилност. Нека не се притесняват да търсят експертни съвети къде да правят вложенията и инвестициите си.

За Рибите е важно да знаят, че днес планетите няма да им влияят особено добре на финансовия фронт. Но нека не униват и не изпадат в депресия, тъй като съвсем скоро ги очакват много по-благоприятни периоди, в които ще печелят по много и ще работят със замах.

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във