Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 25 октомври - Оптимизъм и силна творческа енергия


Понеделник, 25 октомври - Оптимизъм и силна творческа енергия


Днес Луната се разполага по такъв начин спрямо Юпитер и Марс, че можем само да се възползваме от влиянието на благоприятните качества на двете планети. Юпитер ще насърчава проявлението на нашата щедрост, покровителствено отношение и приветливост. Юпитер е известен, че зарежда с оптимизъм, че е мотивиращ и подкрепящ.

Марс влияе върху увеличаването на творческия заряд, така че ще успеете да се справите и с по-трудните проекти, които обикновено имате склонността да отлагате. Този понеделник ще отстоявате и чувствата си, тъй като Луната предизвиква емоционалната сфера, а Марс зарежда със смелост.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

При Овните ще се наблюдава засилена аналитична мисъл - ум бръснач и няма да ги уплашат никакви сложни финансови задачи. През втората половина на деня ще имат успех при инвестирането в нови проекти, свързани с нови технологии.

Телците ще кипят от енергия. През втората половина на деня ще искат да променят нещо в обичайната си дейност, тъй като това ще ги накара да се почувстват по-спокойни. Трябва да избягват взимането на важни решения през втората половина на деня.

Близнаците ще имат възможност да се обзаведат с нови придобивки, за които отдавна са си мечтали, но не са можели да си ги позволят. Дори ще успеят да ги купят с отстъпка, така че със спестените средства ще могат да почерпят близки и приятели.

За Раците ще е благоприятен ден да инвестират в проекти, свързани с услуги в сферата на забавленията и поддържането на красотата. Могат да отворят спа център или козметичен салон – екип, който да работи в него, ще се намери изненадващо бързо. Важно е да си дадат време добре да проучат откъде да закупят необходимото им оборудване за него – и да е едновременно и на поносима цена, и от високо качество.

Лъвовете ще се забавляват, докато пазаруват недвижими имоти. Ще са решителни и няма да се притесняват от никакви трудности. Единствено е препоръчително точно днес да не теглят кредити.

Девата я очаква труден и изморителен ден. Ще се съмнява дали постъпва правилно и може неочаквано да промени бъдещите си планове. Препоръчително е да прояви характер и да не прибързва с решенията си, включително да не харчи спестените си с много усилия пари за ненужни глезотии.

Везните е добре да си почиват повече, но да не прекаляват с развлеченията. Някои позабравени проблеми отново ще напомнят за себе си, така че нека бъдат по-спестовни, да отчитат внимателно бюджета си.

Скорпионите е добре да не прибързват – да не се опитват да си присвояват нещо, което може и да стане тяхно, но някъде далеч в бъдещето. Препоръчително е да проявят характер и да се захванат с такъв бизнес проект, който реално ги интересува и вълнува – като откриването на магазин за чили сосове, подправки, чайове и всякакви бисквити.

За Стрелците е благоприятен ден да пазаруват спортни стоки. Могат да си купят ски или колело, с което да карат в планината. Лесно ще си изберат модела, който е най-подходящ за тях.

За Козирозите е препоръчително да отделят повече внимание на здравето си – да си купят абонаментна карта за плуване или фитнес, качествена козметика или нов парфюм.

Водолеите е много вероятно да получат важно съобщение в първата част на деня. От него зависи колко концентрирани и внимателни ще са през втората му половина. Добре е да не вярват сто процента на изключително примамливите предложения, които днес е възможно да получат. Важно е да не прибързват, да обмислят всичко много внимателно и да се опитат да предвидят всякакви варианти на възможните последици.

Рибите ще се радват на добри финансови резултати в бизнеса си. Това може да се отпразнува, като се купи нова техника, освежи се обзавеждането или се раздадат бонуси на служителите. Препоръчително е да заложите на третата опция, тъй като така до края на седмицата ще виждате около себе си само свежи и усмихнати лица.

Facebook logo
Бъдете с нас и във