Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 25 май – Ден с мощна и ценна интуиция


Понеделник, 25 май – Ден с мощна и ценна интуиция


Днес по обяд Луната и Марс ще се намират в тригон, който ще има положително влияние. Нептун също е в благоприятно взаимодействие с Марс, което ще се отрази като прилив на повече енергия, сила и смелост. Емоциите ще ви поддържат в хармония, като тригонът, най-силният и хармоничен аспект, (две планети са в тригон, когато са в знаци от един и същ елемент и се намират на 120 градуса) ще има невероятен ефект върху любовните отношения и творческата сфера. Всеки, който сега активно работи в сферата на изкуствата, ще постигне много и ще изпитва удовлетворение от свършеното.

Луната в тригон с Нептун ще засили усета и стремежа към изящество и във всеки ще се зароди силно желание да постигне нещо необикновено. Трябва обаче да се има предвид, че инициативният дух се пробужда в следобедните и вечерните часове, а на сутринта отново изчезва. Ето защо инициативността трябва да се подхранва постоянно през следващите няколко дни, ако е налице сериозно желание да се постигне нещо голямо. Но подобни величини са относителни - не всеки може да създаде забележително произведение на изкуството, защото не всеки е художник или творец. „Малките неща“ ще бъдат произведението на изкуството ви – това могат да бъдат тривиални и битови занимания, като почистване на мазето, тавана или навеса с инструменти. Може да бъде пренареждане на библиотеката или взимане на трайно решение най-накрая да прочетете десетте книги, които сте си купили в последно време. Може да бъде и решение да засадите нови растения и дървета в градината.

Овните днес могат да разширят контактите си, защото те ще им осигурят подкрепа в бъдеще. Ако се отнасят добре с партньорите в бизнеса, с които днес ще осъществят контакт, на по-късен етап ще имат голяма полза от тях.

Телците ще се водят от логиката и здравия разум в действията си и ще успеят да отстранят от живота си онези неща, които ги дразнят. Те, макар и досега да са били част от него, изобщо не са им необходими.

Близнаците днес могат да разчитат на късмета си – в миналото са направили много добри неща, със сериозен ефект върху живота на други хора и днес стореното ще започне да им се отплаща.

За Раците в сферата на финансите действията им ще бъдат много плодотворни. Онова, което искат да придобият, в скоро време ще стане тяхна собственост. Ще са удовлетворени от финансовите си резултати.

При Лъвовете на финансовия фронт не всичко ще бъде по мед и масло. Добре е да не престават да правят прецизни изчисления, да анализират, но едва ли днес ще намерят правилното решение, което търсят.

Представителите на зодия Дева ще се чувстват като самотни рейнджъри и ще трябва да действат самостоятелно. Денят изглежда многообещаващ, що се отнася до решаване на финансови проблеми. Ако желаят да заминат в чужбина, за да спечелят повече, ще успеят да изпълнят намерението си.

Везните ще останат верни на знака си – ще поддържат баланса между решенията за инвестиции и за икономии.

Скорпионите вероятно ще са притеснени от това, което се случва около тях. Но е препоръчително да не се разстройват, да се отпуснат и да не се притесняват – неприятностите са временни. Равновесието ще бъде възстановено, нужно е само повече търпение.

Стрелците, които развиват собствен бизнес, ще се поздравят с увеличение на печалбите. Причините затова могат да бъдат различни - включително могат да са и добрите им комуникативни умения. Денят по отношение на финансите изглежда многообещаващ.

За Козирозите е благоприятно време да инвестират в израстването в кариерата и в бизнеса. Те ще се опитат да постигнат баланс между кариерата, бизнеса и финансите и резултатът ще е положителен.

При Водолеите днес е благоприятно време за взаимодействие с партньори в бизнеса, работещи в чужбина. Това ще увеличи финансовите им печалби.

За Рибите е препоръчително да помислят поне два пъти, преди днес да предоставят заеми. Тяхната доброта и отзивчивост вероятно се приема за даденост, а това създава рискове пред навременното погасяване на задълженията към тях.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във