Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 23 август - Повече здрав разум


Понеделник, 23 август - Повече здрав разум


Венера и Сатурн образуват тригон – т.е. ъгълът между тях е 120 градуса. Това ще се отрази като засилване на здравия разум, самоконтрола, пестеливостта, чувството за дълг, дискретността и практичността.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще са в настроение да дават съвети, да организират важни работни срещи и да намират решение на сложни проблеми.

Телците ще се проявяват като перфектни професионалисти, ще общуват с лекота с всякакви хора. Но едва ли ще имат възможност да си починат и освежат с нова прическа, както отдавна си мечтаят.

Близнаците трудно ще се застоят на едно място - ще се опитат да завършат трудни сделки с помощта на бизнес партньорите си. Може да им се наложи спешно да пътуват в командировка.

За Раците денят е благоприятен за осъществяване на контакти с чужбина. Но ще трябва да работят изключително концентрирани. В противен случай ще се чувстват много несигурни.

За Лъвовете днес е идеален ден да усъвършенстват уменията си. Трябва да избягват да хабят енергия за ненужни ангажименти, а да се фокусират върху най-важния си проект.

Девите ще бъдат похвалени за усърдната си работа, но ще са склонни да отлагат важни задачи. Препоръчително е да разсрочат някои ангажименти, за да приключат важна бизнес сделка.

Везните ще вземат много добри инвестиционни решения, ако се вслушат в съвета на свои колеги и не проявяват егото си.

Скорпионите ще изненадат всички със своята учтивост и щедрост. Но ще работят бавно и ще трябва да компенсират този свой недостатък с качество.

Козирозите ще трябва да се справят с множество задачи едновременно. Трябва да бъдат внимателни, за да не допускат грешки, за които после да трябва да плащат солени глоби.

Стрелците ще имат да решават редица въпроси и всички те ще са от най-различно естество. Това ще ги изтощи. Ще презаредят батериите си и ще се почувстват щастливи, ако се потопят в интересна книга по техен избор.

Водолеите ще трябва да се посветят на семейството си. Може да им се наложи да бъдат твърде искрени с бизнес партньорите си – тяхната зрялост ще бъде подложена на изпитание.

Рибите ще трябва да си повтарят максимата – „Господ помага на тези, които си помагат сами“. Ето защо тези дни не трябва да зависят от ничия помощ, а смело и решително да започнат да изпълняват поетите ангажименти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във