Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 22 ноември – Слънцето навлиза в Стрелец


Понеделник, 22 ноември – Слънцето навлиза в Стрелец


Днес Слънцето навлиза в знака на Стрелец. Около нас окапват и последните листа на дърветата – природата умира, обръщайки ни внимание, че сега трябва да се заемем с духовни неща, защото духът е безсмъртен.

Успех ще имат хората, посветили се на професии, свързани с религия, философия, астрология, антропология - науката, занимаваща се с произхода и развитието на различните човешки общества и култури. Онези от вас, които се заемат с идеалистични начинания, свързани със свободолюбието им и с чувството им за справедливост, също ще могат да се похвалят с отлични резултати.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще се насладят на плодовете на упоритата си работа и самодисциплина. Успехът им в сферата на финансите ще е забележителен. Могат да се възнаградят с пътуване по работа, което ще бъде изключително обогатяващо и вдъхновяващо.

Телците ще искат да дават съвети на всички. Добре е да се уверят, че няма да пострадат, ако предложенията им не бъдат приети. Неприятностите са неразделна част от живота, затова е добре винаги да са нащрек и да изпълняват задълженията си навреме.

За Близнаците е добре да загреят с бърз спринт или танц под любима мелодия, преди да тръгнат за работа, защото ги очаква много забързан и нервен ден. Освен за обичайните задачи ще трябва да се погрижат и за осъществяването на важни контакти.

Раците ще са пълни с енергия. Ще искат да постигнат всичко наведнъж, но тяхната припряност може да им изиграе лоша шега. Трябва да са наясно с основните си задължения и да запазят търпение.

Лъвовете ще са толкова погълнати от работа, че ще забравят да обядват и вечерят. Тяхната концентрация и спортна агресия ще ги превърне в конкурент, който никой не може да пренебрегне.

Девите вероятно ще получат телефонно обаждане, което ще ги разконцентрира за доста дълъг период от време. Ще бъдат притеснени дали ще могат да изпълнят ангажиментите си към най-близките си. Има риск да не си овладеят емоциите и после горчиво да съжаляват.

Везните постоянно ще се оплакват – от времето, съседите, колегите. Денят за тях ще е пълен с предизвикателства, но ако останат концентрирани и пренебрегнат всякакви външни влияния, ще изпълнят ангажиментите си като победители.

Скорпионите ще почувстват бизнес партньорите си като стари приятели. Ще искат да помагат на всеки. Ще успеят да реализират желанието си особено ако предложат интелигентен подход при решаване на заплетени казуси и дългогодишни спорове.

Стрелците ще преливат от енергия и сила. Препоръчително е да не я използват, за да провокират конфликти, а в името на повече разбирателство и любов.

Козирозите ще усетят, че интуицията им достига невиждани висоти! Шестото им чувство ще им подсказва правилния път, в случаите, в които им липсва достатъчно информация дали да сключат дадена сделка или не.

Водолеите ще са склонни да преувеличават - и положителните случки в живота си, и отрицателните. Добре е да се вслушват повече в съветите на по-опитните от тях и да са по-внимателни в работата си.

Рибите ще са спокойни и уверени, независимо какво се случва около тях. Късметът е на тяхна страна – без особени усилия ще се представят в благоприятна светлина пред хора, от които бизнесът им зависи в голяма степен.

Facebook logo
Бъдете с нас и във