Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 21 март – Изгодни за бизнеса ви развития


Понеделник, 21 март – Изгодни за бизнеса ви развития


Днес, 21 март, основното планетарно събитие е съвпадът между Меркурий и Юпитер, който ще продължи около два дни. Меркурий, планетата, свързана с общуването и ума, ще бъде в активна връзка с Юпитер, планетата на късмета.

Ще се наблюдават три типа развития за бизнеса ви:

1. Нещата ще се случват от само себе си и вие ще бъдете изненадани от положителните резултати.

2. От развитията на процесите, случващи се около вас, няма да виждате ползата и ще вземете нещата в свои ръце. По-късно ще разберете, че и вие сте спечелили от ситуацията. Това ще е в сила особено ако сте финансов консултант или се занимавате с някакъв тип интелектуална дейност.

3. Късметът е на ваша страна, но това няма да ви бъде достатъчно! Не лежете на стари лаври, а се активизирайте повече и споделете успеха с близките си в семейството и с идейните си съмишленници.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес вашият бизнес партньор ще има по-голям късмет от вас, но вие не завиждайте. Завистта не е градивно чувство. Спомнете си кога и на вас ви е вървяло много, амбицирайте се и скачайте смело в дълбокото.

Телци, днес не теглете заеми. Рискувате да останете без нищо. Освен това всеки излишен харч ще се отрази пагубно на бюджета ви. И си почивайте – само така ще работите по-продуктивно.

Близнаци, днес е много вероятно да се чувствате лишени от възможност да изразите себе си. Не си хабете нервите с подобна неудовлетвореност. Занимавайте се в благотворителност и помнете, че дори и ставането рано сутрин преди първи петли е вече подвиг.

Раци, днес не злоупотребявайте със служебното си положение. Може да имате проблеми с кариерното си израстване, затова работете по-усърдно.

Лъвове, очакват се промени по върховете на вашия бизнес. Ще трябва да свикнете с новите условия, независимо дали ви е приятно или не.

Деви, бъдете упорити - само така ще увеличите печалбите си. Особено ще върви на онези от вас, които се занимават с винарство.

Везни, бъдете разумни, предпазливи и дори мнителни – всяко ваше предоверяване може да ви изиграе лоша шега. Имате нужда от работа и пари, така че не си струва да рискувате.

Скорпиони, разберете какво точно трябва да подобрите в бизнеса си и започнете да действате на всички фронтове. Ще се изисква от вас много сила и енергията, но усилията ви няма да бъдат напразни.

Стрелци, днес ще трябва да се справяте с редица трудности. Ще трябва да преодолеете много от страховете си и много от предразсъдъците на колегите си, за да постигнете целта си. Ще успеете само със силата на волята си.

Козирози, денят е благоприятен както за преговори, така и за подписване на документи. Само внимавайте, преди да поставите подписа си под някой договор, дали сте прочели всички клаузи с дребен шрифт.

Водолеи, опитайте се да разберете що за колега е вашият партньор или колега, който по една или друга причина иска да сподели с вас свой проблем. Добрите отношения със сигурност ще ви бъдат полезни в бъдеще, но е добре да знаете с кого си имате работа.

Риби, в този ден намирането на съмишленици няма да е толкова лесна задача. Опитайте се обаче да го направите, въпреки трудностите, защото може утре да се окаже, че вашата дейност е безперспективна и безполезна.

Facebook logo
Бъдете с нас и във