Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 20 юни – Начало на изгоден бизнес и познанства


Понеделник, 20 юни – Начало на изгоден бизнес и познанства


Орбитите на Меркурий и Юпитер образуват 60 градуса. Това ще повлияе положително на всякакви видове комуникации и на бизнес инициативи. Днес имате добри възможности за сключване на сделки и за водене на преговори.

Ще ви хрумват много идеи, които имат отношение към обогатяването на лингвистиката и научните изследвания в тази сфера. Ще създадете и добри познанства, които могат да се развият по много вълнуващ начин.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес ще имате чудесна възможност да поговорите искрено с вашия бос. Опитайте се да му опишете как си представяте работата в компанията в близките три години. Бъдете откровени и ще видите, че онова, което зависи от него, съвсем скоро ще бъде изпълнено.

Телци, сложете край на конфронтацията с колегите, които не ви харесват. Свалете бронята си - днес никой няма да ви атакува и може би е време да започнете да градите мостове към другите.

Близнаци, днес трябва да проведете няколко важни срещи и да говорите с ключови за развитието ви бизнесмени. Съберете мислите си, бъдете мили и усмихнати и демонстрирайте най-доброто от себе си.

Раци, днес е чудесно време да поставите основите на вашия собствен бизнес. Заредете хората около вас с енергията си, защото днес вие сте кълбо от положителни емоции.

Лъвове, опитайте се да бъдете добри психолози - разберете какъв тип характер е вашият колега и защо споделя с вас лични проблеми. Добрите отношения със сигурност ще ви бъдат полезни в бъдеще, но е добре да знаете с кого си имате работа.

Деви, днес е подходящ ден да бъдете щедри. Раздавайте усмивки, положителни оценки, премии. Скоро всичко ще ви се възвърне стократно.

Везни, денят е благоприятен както за преговори, така и за подписване на документи. Само внимавайте, преди да поставите подписа си под някой договор, внимателно да прочетете всички клаузи с дребен шрифт.

Скорпиони, днес ще трябва да се справяте с редица трудности. Ще трябва да преодолеете много от страховете си и много от предразсъдъците на колегите си, за да постигнете целта си. Ще успеете само със силата на волята си.

Стрелци, в този ден спечелването на съмишленици за каузата на вашата компания изобщо няма да е лесна задача. Но не се отказвайте - опитайте се, въпреки трудностите, защото утре вече може да е късно.

Козирози, бъдете разумни, предпазливи и дори мнителни – всяко ваше предоверяване може да ви изиграе лоша шега. Имате нужда от работа и пари, така че не си струва да рискувате.

Водолеи, разберете какво точно трябва да подобрите в бизнеса си и започнете да действате на всички фронтове. Ще се изисква от вас много сила и енергията, но усилията ви няма да бъдат напразни.

Риби, по отношение на бизнеса си днес може да бъдете принудени да осъзнаете собствените си слаби места. Бъдете силни и си извлечете максимална поука. Урокът, който ще научите днес, ще ви позволи да се подготвите за мащабни проекти. Засега избягвайте големи инвестиции.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във