Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 20 декември - Оригинални идеи, прозрения


Понеделник, 20 декември - Оригинални идеи, прозрения


Този понеделник се наблюдават две особени планетарни явления - секстилът между Слънцето и Юпитер (ъгълът между орбитите на планетите е 60 градуса) и тригонът между Меркурий и Уран (ъгълът е 120 градуса).

Съвпадът при Слънцето и Юпитер ще ви повлияе, като увеличи шансовете ви за успех, чувството за удовлетвореност и радост от живота. Върху вас съдбата ще изсипе невероятни подаръци - благополучие, здраве, оптимизъм. И така ще бъде между два до три дни.

Съвпадът при Меркурий и Уран може да ви зареди с вдъхновение, оригинални идеи. Може да ви повлия така, че да стигнете до светкавични прозрения и благодарение на тях да проведете много вдъхновяващи разговори.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще имат големи харчове – за здраве, пътувания и посрещане на новогодишните празници. Нека да не се притесняват – ако планират добре разходите си, лесно ще преминат през този период.

Телците могат смело да търгуват на фондовата борса – днес е техният ден. Онези от тях, които правят бижута, ще бъдат много търсени заради красивите си украшения.

За Близнаците е благоприятен ден да купят нова къща с цел инвестиция. Ще направят добър избор и ако решат да разширят автопарка си.

Раците ще работят като супер точна машинка и ако се занимават със спекулативни сделки, ще спечелят сериозни печалби.

Лъвовете ще могат да се похвалят с добри дивиденти, ако поддържат отлични отношения с приятели, бизнес партньори и шефове. В противен случай ще се чувстват използвани и ще се окажат в ролята на жертва.

Девите, заети в развлекателната индустрия, е добре да инвестират в служителите си – да помислят как да подобрят условията им на работа и да им осигурят щедри новогодишни бонуси.

Везните ще са недоволни и притеснени от финансовото си състояние. Ситуацията им се би променила, ако излязат от зоната си на комфорт и демонстрират какво могат. Дори и особено агресивните хора в обкръжението им ще ги оценят подобаващо.

За Скорпионите сега е идеалното време за създаване на социални или професионални контакти в името на разрастване на бизнеса им. Периодът е благоприятен за благотворителни инициативи.

Стрелците е препоръчително да бъдат внимателни в действията си на финансовия фронт, защото всяка тяхна стъпка ще се наблюдава. Добре е да се уверят, че ако заложат всичко на една карта, няма да загубят най-ценното, което имат.

Козирозите, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Други представители на зодията, които чакат съдебни решения, ще имат повод да почерпят, защото съдът ще се произнесе в тяхна полза.

Водолеите ще работят усилено, макар и да са далеч от постигането на съвършенство. Ще искат да развиват творческите си планове, които в момента са само на хартия. Добре е да запазят положителната си нагласа към случващото се – само така - бавно, но сигурно, ще напредват към успеха.

Рибите ще имат големи шансове да получат правото да управляват финансите на компанията, в която работят. Новите им отговорности ще са дългосрочни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във