Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 19 октомври - Ден на Луната

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

 

Понеделник, 19 октомври - Ден на Луната. Направете списъци, започнете диета и подредете цялата си документация. Добро време за предварително счетоводно приключване на годината и анализи на приходите и разходите.


 

Както за много от нас става ясно, октомври е непредсказуем и конфликтен месец. Урокът, който ни се дава през тези 31 дни, е да погледнем на живота по по-различен начин и да се опитаме да разтълкуваме случилото ни се, но търсейки някакъв нов, скрит смисъл.

Искаме да тръгнем напред и да направим така, че намеренията ни да се реализират,  но нещо ни пречи да се движим с пълна скорост. Ерис, богинята на раздора, е заедно с ретроградния Марс и подхранва гнева и разочарованието. Вирусът, за съжаление, е единственият „инструмент” на Вселената да постави началото на глобална промяна в структурите на държавната и корпоративната власт, упражнявана върху човечеството.

Пълнолунието освети проблемите, но още не е назряло времето за тяхното решаване.  В личен план този период е подходящ да се замислите и осъзнаете къде сте зациклили, къде са ви блокирали и как бавно може да напреднете към желаното от вас бъдеще. Движението ще бъде бавно, но ако сте решителни, ще може да осъществите плановете си. Ще получите внезапно прозрение и в живота ви ще настъпи промяна, за която ще ви помогнат хора, от които съвсем не сте очаквали подобна подкрепа.

Макар че Меркурий вече е ретрограден, той се намира в знака Скорпион заедно с астероида Юнона, богинята на брака и общността. Искрените разговори на сериозни теми, изразяването на скрити и тайни неща, както и разкриването на вашите страхове, свързани с партньора или с най-близките ви приятели, ще бъде много полезно да се направи в този понеделник.

Меркурий от 13 октомври се движи ретроградно на 11 градуса от Скорпион. Какво значи това? Означава, че ако имате планета на 11 градуса, особено в знака Скорпион, на този ден ще ви се случи нещо дълбоко емоционално, което не бихте могли да контролирате. Не е изключено да е свързано с интимни и сексуални преживявания (знакът на Скорпиона), които на сложат начало на една нова връзка. Това е изключително интензивен ретрограден Меркурий, който изисква дълбоко гмуркане в най-трудните проблеми. Тъй като в този период и Марс, (който управлява Скорпион), е ретрограден, ще се случат събития, свързани с ярост, борба и поляризация.

Спасението през тези ярко оцветени емоционални дни е да се пречистим и да спазваме диета и режим. Добре е да съставяте списъци, планове, да почистите дома и офиса,  да сложите в ред всички документи. Не е лошо да осмислите вашите чувства. Това е страхотен цикъл на Меркурий, за да видите как вашите мисли въздействат върху емоционалното и физическото състояние на тялото ви и да разберете какво му е необходимо, за да остане здраво както то, така и духът ви.

Марс преминава през същите небесни точки, както през месец март, когато се наложи да си останем в къщи. Не е случайно, че значително се увеличиха случаите със заразени и най-вероятно към края на месеца отново ще ни изолират.

Новолунието беше на 16 октомври. Положителното е, че то се случва в съвпад с една от неподвижните звезди – Спика – която е звездата на късмета. Но за съжаление има отрицателни и напрегнати аспекти с планетите на войната, агресията и властта.

Нашият съвет е да направите анализ на това, което ви пречи, и да се откажете от това, което не може да контролирате. Да проявите търпение, да бъдете любезни и сигурни във вашето вътрешно пространство, дори когато другите се заяждат и негодуват срещу вас.

На днешния ден - 19 октомври - е добре да довършите започнатите от преди дела и да оформяте документи, особено ако са свързани с държавната администрация, счетоводство и финанси. Структурирайте много прецизно приходите и разходите си, направете разчети.

Избягвайте всякакви преговори и конфликтни ситуации, бъдете търпеливи и не проявявайте ярост. Обърнете внимание на вътрешния ред и организацията във вашата фирма, а не толкова на комуникацията с външни контрагенти и партньори. Оставете вземането на важни решения за бъдещ период. Ако подписвате договори, е добре само ако сте започнали да ги подготвяте преди 13 октомври.

 


Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във