Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 18 октомври - Успехи в комуникационния бизнес


Понеделник, 18 октомври - Успехи  в комуникационния бизнес


Юпитер и Меркурий са с изключително силно влияние. Ще се наблюдават благоприятни възможности за разширяване на бизнеса ви особено ако действате разумно и не се ангажирате с прекомерни обещания. Меркурий обещава много добри условия за развитие на комуникационния бизнес и неговия успех.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните днес могат да водят успешни бизнес преговори и да подписват договори. Техните партньори може да действат по-емоционално. Тези от тях, чийто бизнес е свързан с бързина, ще имат успехи.

Телците днес ще могат да се поздравят с успехи в дейности, свързани с развлечения от сферата на спорта, изкуството, пътуванията. Онези от тях, които ще посещават учебни институции, могат да се сблъскат с неразбиране и да бъдат провокирани да влязат в спорове.

За Близнаците е важно да са внимателни, ако работят с пари, които не са техни. Възможно е да имат противоречия с партньори заради парични въпроси. Успех ще имат онези от тях, чиято работа е свързана с чести промени, разговори и кореспонденция.

Раците може да имат пререкания с бизнес партньорите си. За тях денят е подходящ за обработка на документи, а също и за промени в пространството, в което работят или живеят. Добър ден за начинания, свързани с недвижими имоти.

Лъвовете днес може да си правят успешна реклама, да купя автомобил или бяла техника. Но е хубаво внимателно да оглеждат и подбират новите си придобивки, за да не ги измамят или те сами да се заблудят в очакванията си. Отношенията им със съседи и колеги ще бъдат изключително добри.

За Девите днес се открива възможност да получат пари, които са чакали от доста време. Тези от тях, които се занимават със спорт, изкуство или рискови дейности, ще могат да се похвалят с успехи. На тях ще им върви във финансовите спекулации, особено на международните борси.

Везните да внимават да не си внушат някаква измислица и да не се потопят в свой собствен свят, бягайки от изправяне лице в лице с реалността. Тя не е никак страшна – напротив, в живота им ще има любов и оптимизъм. Следобеда ги очакват повече емоционални преживявания.

За Скорпионите денят е многообещаващ – ще направят страхотен финансов удар. И проектите, по които започнат да работят, ще им донесат невероятни печалби.

За Стрелците във финансов план новините не са особено добри – ще се сблъскат със сериозни проблеми и ще си дадат сметка, че ако са нямали подкрепата на други хора, са щели да бъдат напълно разорени.

Козирозите ще искат да впечатляват - ще харчат парите си за скъпи неща като маркови дрехи, обувки, аксесоари. Но тази шопинг терапия няма да им помогне много да си повишат самочувствието. По-добре е да направят инвестиции в образователен или културен проект.

Водолеите ще получат одобрение за големи банкови заеми, но предвид сериозни предстоящи промени в професионален план, е добре първо внимателно да преценят нуждите си и след това да се възползват от сумата.

Рибите ще имат нужда от експертни съвети, за да престанат да се тревожат за финансовите си дела. Ако не могат да си го позволят, е добре да отделят повече време за собствено проучване.

Facebook logo
Бъдете с нас и във