Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 18 юли – Готвенето като удоволствие и печеливш бизнес


Понеделник, 18 юли – Готвенето като удоволствие и печеливш бизнес


Днес Венера навлиза в Рак, което ще засили артистичните ви и музикални таланти. Тази промяна в движението на планетата ще засили привързаността ви към семейството и удоволствието от грижата за близките. Заради това мнозина днес с радост ще сготвят нещо вкусно за обяд или вечеря.

Успех ще имат и онези от вас, които инвестират в ресторантьорския бизнес, в кетъринг услугите – и като цяло в приготвянето на вкусна храна.

По  отношение на финансовите въпроси е за предпочитане да не поемате рискове. Днес може да разчитате да получите важни съвети за бизнеса си от членове на семейството – те, колкото и да ви се струва странно, днес ще имат най-прозорливия поглед към развитията в него.

Не на последно място, тъй като ъгълът между орбитите на Слънцето и Нептун е 120 градуса, ще сте съпричастни и готови да помагате. Чувствайте се галеници на съдбата, защото днес ще е в сила принципът: „Който дава, ще му се даде“.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание:

Овни, днес е ден за подреждане. Започнете от постигането на хармония вътре в себе си. Това не е много лесно, но може да се направи дори докато лежите на дивана.

Телци, днес ще бъдете изложени на рискове, бъдете внимателни и предпазливи, не правете резки движения и не взимайте прибързани решения.

Близнаци, днес звездите не ви препоръчват да разговоряте с часове с колегите си – ще пропуснете важни крайни срокове и това ще повлияе на вашето и тяхното кариерно развитие.

Раци, днес вашите началници ще бъдат много доволни от вас, което означава, че можете да се подготвите за получаване на бонуси. Инвестирайте ги в почивка за цялото семейство.

Лъвове, очакват ви дребни дрязги и конфликти. Бъдете благородни и не си хабете нервите с глупости. Инвестирайте в откриването на спа центрове и места за релаксация.

Деви, днес имате интерес да се сприятелите с повече хора. В противен случай ще ви бъде много трудно да се справите сами с проблемите си, без да разчитате на чужда помощ. Не ви съветваме да се превърнете в използвачи – просто се обградете от съмишленици, с които да си помагате.

Везни, преди да предприемете важна стъпка, помислите не само за печалбите, но и за последиците си. Претеглете плюсовете и минусите, за да не ви се налага по-късно да плащате прекалено висока цена за вашата склонност към авантюризъм.

Скорпиони, ще имате силно желание да спечелите допълнителни средства, като започнете втора работа. Проблемът обаче е, че тя ще ви създаде доста неприятни усещания, заради които ще рискувате основната си работа. Най-добре е за момента да ограничите разходите си.

Стрелци, днес не се нервирайте излишно. Гледайте на случващото се около вас с повече чувство за хумор и не се самонавивайте за щяло и нещяло.

Козирози, днес е моментът да блеснете! Ще впечатлите всички със своята общителност, искреност и неотразим чар. Очевидно ще бъдете в топ форма, така че ако трябва да свършите куп задачи едновременно, ще се справите с всички тях с невероятна лекота.

Водолеи, днес няма да можете да се отпуснете дори за минута. Ще трябва постоянно да търсите решения на все нови и нови проблеми. Все пак към 17.00 часа всичко около вас ще се успокои и ще може спокойно да разговаряте с колегите си.

Риби, днес се разходете на чист въздух. Тичайте в парка или ако сте в отпуска, направете преход в планината. Това ще се отрази прекрасно не само на мускулите, но и на мозъка ви.

Facebook logo
Бъдете с нас и във